Vakıfbank’tan acil nakit ihtiyacı vatandaşlara müjde: O 3 şartı sağlarsanız kredi cebinizde

Vakıfbank’tan acil nakit ihtiyacı vatandaşlara müjde: O 3 şartı sağlarsanız kredi cebinizde

Acil nakit ihtiyacı olup kredi çekemeyen vatandaşlara müjde Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank ekim ayı içerisinde belirlediği 3 şartı yerine getiren müşterilerine 100.000 TL kredi imkânı sunacağını duyurdu.

Vakıfbank ekim ayı içerisinde müşterilerini sevindirecek bir kredi fırsatı duyurdu. Kredi kampanyasına göre 31 Ekim 2023 tarihine kadar Vakıfbank müşterileri sunulan 3 şartı gerçekleştirdikten sonra 100.000 TL’ye kadar kredi alabilecek.

İşte Vakıfbank'ın ekim ayı içerisinde müşterilerine hazırlamış olduğu 100.000 TL’lik kredinin detayları:

vakff.jpg

KAMPANYANIN KOŞULLARI

Vakıfbank müşterilerine sunmuş olduğu 100.000 TL kredi fırsatı için 3 maddelik bir koşul öne sürdü. Müşteriler 100.000 TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından faydalanmak istiyorlarsa mutlaka bu 3 koşula uymaları gerekiyor. Vakıfbank'ın belirlediği şartlardan ilki kredi imkânından yararlanacak olan kişinin herhangi bir bankada kara listede bulunmaması. Belirtmiş olduğu ikinci şart ise krediye başvuracak müşterilerin kredi notunun 1200 puandan aşağı olmaması. Son olarak ise krediye başvuracak vatandaşların, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması zorunlu.

skype-picture-2023-10-15t06-30-10-219z.jpeg

NASIL BAŞVURULUR?

Vakıfbank'ın 100.000 TL kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar TC kimlik numaralarıyla ya da TC kimlik kartlarıyla kendilerine en yakın şubeye başvurmaları gerekiyor. Daha sonra mobil bankacılık sistemi üzerinden başvurularını takip ederek tamamlıyor. Başvuru işlemleri için son tarih 31 Ekim 2023 olarak belirlendi. Banka, başvuru yapacak vatandaşlardan TC kimlik kartları dışında herhangi bir belge istemiyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.