Valencia ve Aboubakar’ın şaşırtan istatistiği

Valencia ve Aboubakar’ın şaşırtan istatistiği

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası dev bir derbiye sahne olacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Pazar günü oynanacak kritik mücadele öncesi iki takımın yıldızları Enner Valencia ve Vincent Aboubakar'ın şaşırtan istatistikleri ortaya çıktı.

valencia-ve-aboubakar-istatistik-1.jpg

VALENCİA’NIN DERBİLERDE GOLÜ YOK

Fenerbahçe ile Beşiktaş pazar günü dev maçta karşı karşıya gelecek. İki dev çınarın mücadelesinde gözler golcülerde olacak. Fenerbahçe'nin gol makinesi Enner Valencia bu sezonki performansıyla takımını adeta sırtlıyor. Ekvadorlu yıldız futbolcu, Süper Lig'de 21 maçta 25 gole imza attı. Valencia'nın derbilerdeki performansı ise düşündürüyor. 33 yaşındaki yıldız, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı toplamda 7 maça çıktı. Bu maçlarda gol ve asist üretemedi. Sarı-Lacivertliler bu maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Fenerbahçe 5 kez berabere kalırken 2 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı.

valencia-ve-aboubakar-istatistik-2-001.jpg

ABOUBAKAR’LI BEŞİKTAŞ DERBİLERDE KAYBETMİYOR

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldız golcüsü Vincent Aboubakar ise bu sezon 7 Süper Lig maçında 3 gol atarken 1 de asist yaptı.31 yaşındaki yıldız futbolcu, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı 6 derbi maçta görev aldı. Bu maçlarda 3 gol atmayı başardı. Siyah-Beyazlılar, Aboubakar'ın oynadığı maçlarda 2 galibiyet alırken sahadan 4 kez de beraberlikle ayrıldı. Kara Kartal bu süreçte hiç kaybetmedi. Pazar günü Kadıköy'de gözler yine bu ikilide olacak.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.