Vatandaşın tepkisine Gölbaşı Belediyesi hareketsiz!

Vatandaşın tepkisine Gölbaşı Belediyesi hareketsiz!

31 Mart yerel seçimlerinde yıllar sonra Gölbaşı Belediyesi’ni kazanan CHP’li Yakup Odabaşı, mazbatasını almasıyla görevine başlamıştı. Gölbaşılı vatandaşlar, yeni başkana ulaşamadığını belirterek şikâyetlerini dile getirdi.

Gölbaşı’na bağlı Hacılar Mahallesi’ndeki 1439. Sokak sakinleri, Gölbaşı Belediyesi’ne tepki gösteriyor. Yerel seçimden önce de devam eden şikâyetler son dönemlerde oldukça artarken, belediyeden yardım bekliyor. Ancak Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından sessizliğin hakim olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, “Yolumuzun hali içler acısı. Yolu artık kullanamaz hale geldik. Arabalarımızla geçerken güçlük çekiyoruz. Çukurlar da yağışlarla doluyor. Dolayısıyla yürümek de zor oluyor” şeklinde konuşuyor.

YOLA YENİLEME ŞART

Özellikle kış aylarında yoğun kar yağışı ve don olayları nedeniyle bozulan yollar, sürücüler için büyük bir tehlike oluşturuyor. Her gün yüzlerce aracın kullandığı bu bozuk yollar, trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Yoldaki çukurlar ve düzensiz yüzeyler, araçların kontrolünü kaybetmesine neden olarak kazalara yol açıyor. Bu kazalarda sadece araçlar değil, motosiklet sürücüleri, bisikletçiler ve yayalar gibi diğer yol kullanıcıları da büyük risk altında kalıyor. Bozuk yollar, kontrol kaybı ve kazalara yol açarak yaralanma ve ölüm riskini artırıyor. Yetkililerden bu konuda acil önlem alınması isteniyor.

yol-1.jpg

“YOLUMUZ YOL DEĞİL”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın bu olaya sessiz kalmamasını bekleyen Gölbaşılı vatandaşlar, söz konusu yolun halinin içler acısı olduğunu ifade ederek en yakın sürede çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle de araçlarının altı basık olanlar, yolu kullanamadığını belirtirken, kış aylarında yağmur suları biriktiği yolda yürümesinin de güç olduğu dile getirildi. “Yolumuz yol değil” diyen vatandaşlar, Yakup Odabaşı’ndan Gölbaşı’daki bozuk yolların onarılmasını, bu olumsuzluklara en kısa sürede cevap verilmesini talep etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.