Vatandaşlar akın ediyor: Başkentte kırmızı ete kota

Vatandaşlar akın ediyor: Başkentte kırmızı ete kota

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesine ait Başkent Marketlerde et ürünlerine indirim uygulanmaya başladı. Vatandaşlar indirimli fiyattan sucuk, kuşbaşı, kıyma, haşlamalık et ve kasap köfte olarak sadece 1 kilo satın alabiliyor.

Başkent Marketler'de Ramazan ayına özel indirim uygulaması başladı. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesine ait Başkent Marketlerde et ve et ürünlerine indirim uygulanmaya başladı. Kuşbaşı diğer marketlerde 500 lira civarındayken Başkent Marketlerde 379 lira olarak satılıyor. Bu indirim karşısında vatandaşlar şubelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar sucuk, kuşbaşı, kıyma, haşlamalık et ve kasap köfte olmak üzere hepsinden 1 kilo satın alabiliyor.

1-007.jpg

HEPSİNDEN 1 KİLO

Başkent Marketler'de Ankaralılara kırmızı et uygun fiyattan satışa sunuluyor. Vatandaşlar kırmızı et almak için sabahın erken saatlerinde sıraya girmeye başlıyor. Ankaralıların yoğun talebi ile karşılaşan Başkent Market şubelerinde kent sakinlerine sucuk, kuşbaşı, kıyma, haşlamalık et ve kasap köfte olmak üzere hepsinden 1’er kilo alma hakkı tanınıyor.

2-009.jpg

RAMAZAN’A ÖZEL

Başkent Market’in şarküteri ürünlerindeki uygun fiyatlandırma Ramazan’a özel olarak uygulanıyor. Bu fiyatlandırmalar Ramazan ayı boyunca devam edecek. Başkent Market şubelerinde et ürünleri satışı saat 10:00’da başlıyor ve eldeki stok bitene kadar devam ediyor. 07:00 sularında sıraya giren vatandaşlar içeri 5’er kişilik gruplar halinde alınıyor. Şarküteri ürünlerinden alışveriş yapmayacak vatandaşlar ise sıra beklemeden içeri girebiliyor.

3-003.jpg

BAZI VATANDAŞLARA KALMIYOR

İndirimli fiyatlardan kırmızı et almak isteyen vatandaşlar Başkent Marketlerin önünde sabah erken saatlerde sıraya girmeye başlıyor. Ancak gün sonuna doğru bazı vatandaşlara ürün kalmadığı için sırayı terk etmek zorunda kalıyor. Sırayı terk etmek zorunda kalan vatandaşlar ve yetkililer arasında tartışmalar yaşanabiliyor. Bu konu ile ilgili vatandaşlar, “Mansur Başkan’a teşekkür ederiz bizlere ucuz kırmızı et sağlıyor. Fakat talebi karşılamıyor. Ben sabah giremedim sıraya öğlen 1 gibi geldim önümde daha bir sürü kişi var fakat sadece 5 kişilik kuşbaşı kaldığını söylediler. Mecburen sıradan çıkıyoruz” dedi.

4-001.jpg

RAMAZAN’A ÖZEL FİYATLAR

Ramazan ayı boyunca Başkent Marketlerde vatandaşlara şarküteri ürünleri şu fiyatlandırma ile satılacak:

  • Kasap Köfte: 369 TL
  • EKO Kuşbaşı: 379 TL
  • EKO Kıyma: 369 TL
  • Yemeklik Haşlamalık Et: 339 TL
  • Ayaş Koop Dana Sucuk: 309 TL

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.