VEBAL HATIRLATMASI

VEBAL HATIRLATMASI

Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar, FETÖ'yle ilgisi olmadığı halde mağdur edilenlerin hemen görevlerine iade edilmesini istedi. FETÖ'cülere asla acınmaması gerektiğini de belirten Bayraktutar, masumlara karşı vebali hatırlattı.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar FETÖ ile hiçbir ilgisi olmadığı halde mağdur edilen, görevinden uzaklaştırılan, açığa alınan, ihraç edilen din görevlilerinin durumunu değerlendirdi.
SUÇSUZLAR BİR AN EVVEL İADE EDİLMELİ
"FETÖ/PYD bu memleketin değerlerini hedef alan terör örgütlerinin en tehlikelisidir ve bu terör örgütü ile bağlantısı olan hiç kimseye acınmamalıdır" diyen Bayraktutar, bu örgüt ile hiçbir bağı olmayan masum insanların da suçlular ile karıştırılmaması gerektiğini söyledi.  Hükümete önerilerde bulunan Bayraktutar iftira, ihtiras, asılsız ve yalan suçlamalarla görevden ihraç edilmemesi gerektiğini dile getirerek suçlu olmadığı kesinleşen kişilerin ise bir an evvel görevlerine iade edilmesinin zaruri olduğuna dikkat çekti. 
40 YILLIK TUZAĞIN İÇ SESİ
Bayraktutar ayrıca şunları söyledi: "Mağdur edebiyatı yapanlar ile gerçekten mağdur olanlar arasındaki ince çizgi gözetilmeli, araştırmalar kılı kırk yarar şekilde yapılmalıdır. 15 Temmuz kısa zaman dilimi içerisinde planlanmış bir hainlik hareketi değildir. 15 Temmuz kırk yıldan bu yana planlanan tuzağın iç sesidir. Bugün iç işlerimizi karıştırmak, devletin bütün damarlarına ulaşmak, devleti içten ele geçirmek FETÖ örgütünün taşeronluğu ile yapılmıştır"
3'LÜ ŞER ÇETESİ
"Yüzyıl gibi bir zamanda bukalemunlaşan bu örgüt türlü renklere, şekillere girerek dış güçlerin taşeronu haline gelmiş, devletin iç organlarına sızmıştır. Dış güçlerin desteklediği  diğer taşeron örgüt DAEŞ ülke sınırları dışında türlü saldırılar yaparken, PKK terör örgütü de bölgesel nitelikte saldırılarla ülkemizi hedef almıştır. Bu üç örgütünde birbirinden hiçbir surette farkı yoktur. Ana damarları olan Haçlıların İslam ülkeleri üzerinde hayata geçirmek istediği yeni planların taşeronları olarak görevlerini yapmaktadırlar"
SUÇLU İLE SUÇSUZ GÖZETİLMELİ
"Bu sebeple devletine hainlik eden FETÖ,PYD, PDY,PKK, DAEŞ mensubu olan herkesin hak ettiği cezayı alması şarttır, zaruridir. Fakat FETÖ mensubu olduğu gerekçesi ile görevlerinden uzaklaştırılan, ihraç edilen kişilerin araştırılmaları yapılırken suçlu ile suçsuz ayırımın  daha hassas şekilde gözetilmesini, suçu olmadığı halde suçlular listesine dahil edilenlere yapılanların büyük veballere sebep olacağı bilinmelidir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.