'VEFA BORCUMUZ'

'VEFA BORCUMUZ'

Gölbaşı'nda bir otel işletmecisi olan İbrahim Pakoğlu, şehit aileleri ve gaziler için otelinin süre sınırlaması olmaksızın ücretsiz olduğunu söyledi. Pakoğlu, 'Sıcak evimizde rahat duramazdık' ifadelerini kullandı.

Gölbaşı'nda otel işletmecisi İbrahim Pakoğlu, otelinde kalan şehit aileleri ve gazilerden ücret almıyor. Gaziosmanpaşa Mahallesi Sahil Caddesi'nde bulunan otelinde şehit aileleri ve gazilere 24 saat ücretsiz hizmet vermeye hazır olduğunu belirten otel işletmecisi İbrahim Pakoğlu, “Gazi ve şehitlerimize olan vefa borcumuzu biz de bu şekilde elimizden geldiği kadarıyla ödemeye çalışacağız” dedi.

'SICAK EVİMİZDE RAHAT DURAMAZDIK'

Asker ve polislerin ülke için canını verirken sıcak evinde rahat oturamayacağını ifade eden Pakoğlu, şunları kaydetti:

“Ülkemizde diş güçler tarafında organize edilen terör örgütleri vatana ve bayrağa isyan aşamasına geldiler. Güneydoğu’da vatanı ve bayrağı korumak için canını veren asker ve polislerimiz orada mücadele ederken, yaralanırken biz burada sıcak evimizde rahat duramazdık. Devletimiz bizi çağırsa biz de gider orada savaşırız. Ama şu anda devletimizin güçleri var. Ve çok güzel mücadele ediyorlar. Orada şehit olan ve gazi olan asker ve polislerimiz için böyle bir uygulama başlattık.”

SÜRESİZ DEVAM EDECEK

Pakoğlu, otelinde başlattığı uygulamanın süresiz olarak devam edeceğini söyledi. Kampanyayı duyan vatandaşlar da uygulamayı anlamlı bulduklarını söylediler. SERHAN YETKİNŞEKERCİ/HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.