Veli eşine kitapla ilgili mesaj atan öğretmene saldırdı

Veli eşine kitapla ilgili mesaj atan öğretmene saldırdı

Mamak’ta Oruç Reis İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan Zeynel Demirhan, öğrencisinin annesi Medine K.’ye çocuğunun alacağı kitapla ilgili mesaj attı. Medine K.’nın kocası Emrah K. mesajı gerekçe göstererek sınıf öğretmenine saldırdı.

Olay çarşamba günü Mamak'taki Oruç Reis İlkokulu’nda gerçekleşti. Veli Emrah K., sınıfa girerek öğrencilerine ders anlatan Zeynel Demirhan’a yumruk ve tekmelerle saldırdı. Görevlilerin araya girmesiyle kurtarılan Zeynel Demirhan koşarak sınıftan çıkıp müdür odasına kaçtı. Fakat Emrah K. peşinden gidip odada kendisini durdurmaya çalışan okul müdürü Mutlu Özsoy’a da saldırdı. Görevliler tarafından sakinleştirilen Emrah K., jandarma ekiplerinin çağırılması sonucunda gözaltına alındı. Çocuğunun alacağı kitapla ilgili eşine mesaj atılmasına sinirlenmesi sebebiyle öğretmene saldırdığı iddia edilen Emrah K.’nin saldırı görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Emrah K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

2222.jpg

TOKAT ARDINDAN TEKME

Emrah K.’den şikayetçi olan ve darp raporu alan Zeynel Demirhan 26 yıllık eğitim hayatında ilk kez böyle bir şey yaşadığını belirterek, “Veli sınıfa girdi, 'hoş geldiniz' diyecektim. Sonra tokat attı, ardından tekme attı. Araya hizmetli arkadaşlar girdi. Benim o ara gözüm kararmış kendime geldiğimde ise müdürün odasına kaçtım. Jandarma çağırdığımız için müdürün odasının da kapısını kırdı" şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIN KİMİSİ İSTİFRA ETMİŞTİ”

Görgü tanıklarından okul görevlisi Özlem Tuncel ise saldırıdan çocukların çok korktuğunu belirterek, “Çocukların kimisi istifra etmişti kimisi bağırıyordu. Ben kendisini sakinleştirmeye çalıştım. 'Benden alamayacağı kitap parasını eşimden neden istemiş' dedi. Özelden mesaj atmasına çıldırmış. 'Niye gruptan yazmıyor' dedi. Öğretmen kırıcı olmamak için özelden yazmış. Tamamen algı meselesi" ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.