Veysel Tiryaki: Belediyelerin savurganlığını önleyecek bir genelge

Veysel Tiryaki: Belediyelerin savurganlığını önleyecek bir genelge

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi hakkında "Bu belediyelerin savurganlığını önleyecek bir genelgedir" dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi" hakkında konuştu.

Tiryaki, tasarruf tedbirlerinin belediye hizmetlerini engellemeyeceğini ifade ederek, "Bu belediyelerin savurganlığını önleyecek bir genelgedir. Bana göre bu genelgeye bile gerek kalmadan belediye üst yönetimleri, bunları kendileri yapmalıdır" dedi.

veysel-tiryaki.jpg

Veysel Tiryaki, "Bu paket, bana göre işimizi kolaylaştırır. Bir belediye başkanı oturacak mevcut gelir-gider dengesine, bütçesine, gelir kaynaklarının devletten gelenlerine ve öz kaynaklarına bakacak. Belediyeler önümüzdeki süreçte daha önemli hale gelecektir. Yani artık belediyeler yarışacaktır. Altındağlı hemşerilerimden az bir sabır istiyorum. İyi bir yönetme anlayışını oluşturup çok kısa sürede onların beklediği hizmetleri de her geçen gün biraz daha artırarak vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.