Veysel Tiryaki'den Veli Gündüz Şahin'e hayırlı olsun ziyareti

Veysel Tiryaki'den Veli Gündüz Şahin'e hayırlı olsun ziyareti

5 yıllık aranın ardından yeniden Altındağ Belediye Başkanı olarak seçilen Veysel Tiryaki, 20 yılın ardından Mamak’ta değişime imza atan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle demokrasi şöleni yaşadı. Yerel seçimlere birbirinden farklı partiler ve pek çok bağımsız aday girdi. Ocak ayından beri devam eden süreçte seçim çalışmalarını devam ettiren partiler ve adaylar, seçim gününe kadar çeşitli program, etkinlik ve mitinglerde halk ile buluştu. Halktan bir sonraki beş yıl için oy talep etti. Vatandaşlar ise adayların bu çağrılarına cevap vermek için sandık başına gitti. Ankara'da da oldukça hareketli geçen yerel seçimle birlikte önemli değişlikler yaşandı. CHP, Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesini Mansur Yavaş'la birlikte yeniden kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Başkent'te 16 ilçeyi partisine katarken, AK Parti 8 belediyeyi kazandı. Belediye başkanları mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Son olarak AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve CHP Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin bir araya geldi.

BAŞKENT İÇİN ÇALIŞACAKLAR

Veysel Tiryaki, Veli Gündüz Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şahin, ziyarete ilişkin Tiryaki ile çekildikleri bir kareyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Veli Gündüz Şahin, Veysel Tiryaki'ye tebriklerini ilettiğini ifade ederek, Başkent için çalışacaklarını ifade etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.