Vin Diesel kimdir? Vin Diesel kaç yaşında?

Vin Diesel kimdir? Vin Diesel kaç yaşında?

Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli filmi serisiyle dikkat çeken ABD’li oyuncu son dönemde insanların dikkatini çekiyor. Vin Diesel kimdir? Soruları yanıt arıyor. Detaylar haberimizde.

Vin Diesel kimdir? Vin Diesel kaç yaşında? Soruları merak ediliyor. Arama motorlarında Vin Diesel kimdir? Vin Diesel kaç yaşında? Sorgulamaları yapılıyor. Vin Diesel’in biyografisini haberimizde derledik.

VİN DİESEL KİMDİR?

Mark Sinclair, 18 Temmuz 1967 tarihinde Alameda County, Kaliforniya'da kardeşi Paul ile ikiz olarak dünyaya geldi. Annesi Delora Sherleen Sinclair Vincent bir astrologdur. Diesel; İskoçyalı'yı, İtalyan'ı kapsayan özgeçmişi ve pek çok karakteristik yönüyle belirsiz bir etnik gruptan olduğunu ve kesinlikle renkli bir kişiliği olduğunu ifade etti. Biyolojik babasıyla hiç tanışmadı ve "annemden bütün öğrendiğim, birçok farklı kültürle akrabalığım olduğu" dedi.

Kafkasyalı annesi ve oyunculuk eğitmeni ve tiyatro menajeri olan Afroamerikan üvey babası Irving H. Vincent tarafından büyütüldü. İlk sahne deneyimini 7 yaşındayken Barbara Garson tarafından yazılan çocuk oyunu Dinosaur Door ile yaşadı. Oyun, New York, Greenwich Village'deki Theater for the New City'de üretildi. Oyunla ilgisi, abisi ve bazı arkadaşlarıyla kırıp dökmek amacıyla Theater for New City'nin Jane Street'teki alanına girdiklerinde oldu. Tiyatronun artistik yönetmeni Crystal Field'in karşısına çıkarıldılar ve o, polisi aramak yerine, ellerine senaryoyu verdi ve onlara yaklaşan gösteride rol önerdi.

Diesel gençliği boyunca şehrin Hunter Koleji'ne giderek tiyatroyla bağlı kaldı, buradaki yaratıcı yazı çalışmaları onun senaristliğe başlamasına öncülük etti. Karışık mirasından dolayı, rol bulmadaki ilk zorluklarının sonucu olarak, kendisini "çok yönlü" bir oyuncu diye tanımlar. New York gece kulübü Tunnel'de koruma olarak çalışırken, adını Vin Diesel olarak değiştirdi. "Vin" ismi, "Vincent"in basitçe kısaltılmış versiyonudur. Onun durmak bilmeyen enerjisine değinerek, dizel yakıtı biten arkadaşlarından "Diesel" lakabını aldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.