Xiaomi 14 modelinin Türkiye fiyatı belli oldu

Xiaomi 14 modelinin Türkiye fiyatı belli oldu

Teknoloji devi Xiaomi'nin merakla beklenen amiral gemisi telefonu Xiaomi 14, bugün itibariyle Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Teknoloji devi Xiaomi'nin merakla beklenen amiral gemisi telefonu Xiaomi 14, bugün itibariyle Türkiye pazarında satışa sunuldu. Türkiye fiyatı ve özellikleri resmi olarak açıklanan telefon, bir dizi üstün özellikle dikkat çekiyor.

TÜRKİYE'YE ÖZEL İNDİRİM

Xiaomi 14, 12 GB RAM ve muazzam 512 GB depolama kapasitesiyle Türkiye'de tüketicilerle buluşuyor. Xiaomi Türkiye'nin resmi sitesinde ön siparişe özel olarak sunulan 400 TL indirimle birlikte, telefonun Türkiye fiyatı 44.999 TL olarak belirlendi. Özellikle bu fiyatlandırma, rakip modeller Galaxy S24, Galaxy S24+ ve iPhone 15'e göre daha yüksek bir segmentte konumlandığını gösteriyor.

Telefonun ekranı, 6,36 inç büyüklüğünde ultra ince çerçevelere sahip ve 2670 x 1200 piksel çözünürlüğünde. 120 Hz kare hızı ve 3000 cd/m2 parlaklık sunan bu ekran, kullanıcılara görsel bir şölen vaat ediyor. 4610 mAh pil kapasitesiyle gelen Xiaomi 14, 90 W gücünde kablolu şarj ve 50 W gücünde kablosuz şarj desteğiyle dikkat çekiyor.

KAMERALARI SAMSUNG ÜRETTİ

Donanım tarafında Snapdragon 8 Gen 3 işlemci birimi bulunan telefon, performans konusunda iddialı olduğunu kanıtlıyor. Xiaomi ve Sony işbirliğiyle geliştirilen 50 megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera, OIS desteğiyle birlikte geliyor. Samsung üretimi ultra geniş açılı ve telefoto kameraların da bulunduğu bu kamera sistemi, profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Xiaomi 14, USB-C 3.2 Gen 1 bağlantı noktası, Wi-Fi 7, stereo hoparlörler, IP68 koruması, IR yayıcı ve NFC gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. 32 megapiksel ön kamera ile selfie tutkunlarını da unutmayan Xiaomi, kullanıcılarına geniş ve güçlü bir teknoloji yelpazesi sunuyor.

Telefonun Türkiye'deki satışının başlamasıyla birlikte, Xiaomi 14'ün ülkemizdeki ilgi görmesi bekleniyor. Özellikle sunduğu üstün özellikler ve şık tasarımıyla Xiaomi 14, Türkiye pazarında kendine sağlam bir yer edinmeye aday gibi görünüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.