Xiaomi 14 Ultra beklenenden fazla sattı

Xiaomi 14 Ultra beklenenden fazla sattı

Xiaomi, son günlerin en çok konuşulan Xiaomi 14 Ultra'yı tanıttı ve hemen ardından Çin'de ön sipariş almaya başladı. Xiaomi Grubu temsilcisi Wang Xiaoyan ise Xiaomi 14 Ultra'ya olan talebin, beklenenin üzerinde olduğunu ifade etti. İşte ayrıntılar...

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, son günlerin en çok konuşulan telefonu olan Xiaomi 14 Ultra'yı tanıttı ve hemen ardından Çin'de ön sipariş almaya başladı. Xiaomi Grubu temsilcisi Wang Xiaoyan, yapılan açıklamada Xiaomi 14 Ultra'ya olan talebin, beklenenin üzerinde olduğunu belirtti.

haber1.jpg

MART AYININ İLK HAFTASINDA TÜRKİYE'DE

Şu an için sadece Çin pazarında ön siparişe sunulan Xiaomi 14 Ultra'nın, perakende satışları Mart ayında başlayacak. Xiaoyan, talebin bu kadar yüksek olması nedeniyle satış adetlerinin önceki modellerden daha fazla olabileceğini dile getirdi. Dünya çapında tanıtımı 25 Şubat'ta yapılan telefonun, Türkiye'de ise mart ayının ilk haftasında raflardaki yerini alması bekleniyor.

haber2.jpg

FİYATTA ARTIŞ OLMADI

Xiaomi 14 Ultra, önceki modeli Xiaomi 13 Ultra ile kıyaslandığında dikkat çekici bir özellik sunarken, Çin'deki fiyatlarında büyük bir artış olmadığı görülüyor. Telefon, farklı bellek seçenekleriyle tüketicilere sunulacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip modeli 905$, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip modeli 975$, en üst modeli ise 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanıyla 1085$ olarak belirlendi.

Xiaomi'nin bu yeni amiral gemisi, güçlü donanım özellikleri, yüksek depolama kapasitesi ve gelişmiş kamera sistemi ile dikkat çekiyor. Türkiye'deki teknoloji tutkunları, Mart ayında gerçekleşecek lansmanı heyecanla bekliyor. Xiaomi 14 Ultra'nın Türkiye pazarında nasıl bir talep göreceği ise merakla beklenen gelişmeler arasında.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.