Yağlı güreşçi Ali İhsan Batmaz kimdir? Ali İhsan Batmaz kimdir?

Yağlı güreşçi Ali İhsan Batmaz kimdir? Ali İhsan Batmaz kimdir?

Ali İhsan Batmaz son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Yağlı güreşçi Ali İhsan Batmaz kimdir? Ali İhsan Batmaz kimdir? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Ali İhsan Batmaz son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Ali İhsan Batmaz, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Ali İhsan Batmaz hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Yağlı güreşçi Ali İhsan Batmaz kimdir? Ali İhsan Batmaz kimdir? İşte detaylar:

ALİ İHSAN BATMAZ KİMDİR?

Ali İhsan Batmaz, bu yıl baş boyunda ilk kez güreşen genç bir yağlı güreş sporcusudur. Korkutelili pehlivan Ali İhsan Batmaz, 558. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 137 sporcunun yarıştığı büyük orta boyda güreşerek baş altı boyuna yükselmeyi hak etmişti.

Ali İhsan Batmaz 3 yıl bu boyda güreşti. Son olarak geçtiğimiz yıl 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde baş altı boyunda rakiplerini birer birer yenerek şampiyon oldu ve baş boyuna yükselerek başpehlivan olabilme şansını kazanmış oldu. Ali İhsan Batmaz, baş boyunda ilk kez katıldığı 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde geçtiğimiz yılın Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Taş ile karşılaştı. Birinci turda karşılaşan bu iki isimden Mustafa Taş, Ali İhsan Batmaz’ı eleyerek 2. tura yükseldi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.