Depremde hayatını kaybeden Yakup Taş kimdir, kaç yaşında?

Depremde hayatını kaybeden Yakup Taş kimdir, kaç yaşında?

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yakup Taş kimdir, kaç yaşında?

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Yakup Taş'ın depremde enkaz altında kaldığı belirtilmişti.

Yakup Taş kimdir, kaç yaşında?

16 Haziran 1959 doğumlu olan Yakup Taş, Türk siyasetçi, iş insanı ve TBMM 27. Dönem AK Parti Adıyaman milletvekilidir.

Ayrıca Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesidir.

Adıyaman'da zirai ve ticari alanlarda faaliyet göstermiştir. Adıyaman Spor Kulübü başkanlığı ve Adıyaman Ziraat Odası yöneticiliği yapmıştır. Evli ve altı çocuk babasıdır.

ak-parti-yakup-tas.jpg

ENKAZ ALTINDA KALMIŞTI

Yakup Taş’ın Twitter hesabından “Vekilimiz Yakup Taş, ailesi birçok hemşehrimiz gibi Deprem nedeniyle enkaz altındadır” paylaşımı yapılmış, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yakup Taş’ın bulunduğu yere ulaşıldığını, kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü bildirmişti.

"MEKANLARI CENNET OLSUN"

Yakup Taş'ın kurtarılamadığı, hayatını kaybettiği haberini AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz verdi. Yavuz twitter hesabından yaptığı paylaşımda "AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Yakup TAŞ'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Rabbim vekilimize ve tüm deprem şehitlerimize rahmeti ile muamele eylesin. Mekanları cennet olsun" dedi.

metin-yavuz-yakup-tas-taziye.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.