Yandaki Oda oyuncuları kim? Yandaki Oda dizisi konusu ne?

Yandaki Oda oyuncuları kim? Yandaki Oda dizisi konusu ne?

Star TV, yeni dizi projesi Yandaki Oda'yı duyurdu. Peki, Yandaki Oda oyuncuları kim? Yandaki Oda dizi konusu ne? Detaylar haberde.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın yazdığı, başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Yandaki Oda için çalışmalar başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi isimler yer alıyor.

YANDAKİ ODA KONUSU

Star TV'nin yeni dizisi Yandaki Oda, bir aile draması olacak. Dizinin başrollerinde Şevval Sam ve Caner Cindoruk yer alacak. Dizi, 8 Şubat'tan sonra sete çıkacak. Öte yandan Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre Nazan Kesal, Aladağ ailesinin annesi Nurcihan Alabey'e hayat verecek. Nurcihan, oğlu Fikret’in (Caner Cindoruk) Verda (Şevval Sam) ile evlenmesine karşı çıkacak ve hem o, hem de aynı evde yaşayacağı ailesine karşı savaş açacak.

Kaynak:Birsen Altuntaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.