Yangın binaya sıçramasın diye nöbet tuttu

Yangın binaya sıçramasın diye nöbet tuttu

Fatih'te otelin çatı katında çıkan yangın binaya sıçramasın diye nöbet tuttu. Fatih'te bulunan bir otelin çatı katında yangın çıktı. Otelin karşısında bulunan binada ise bir vatandaş yangın sıçramasın diye nöbet tuttu.

Cep telefonu ile yaşananları görüntüleyen vatandaş, "Çatıdayım, yangın sıçraması olursa söndürmek için bekliyorum" diyerek çalışmaları yakından takip etti. Otelde bulunanlar tahliye edilirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Yangın, 17.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Aksaray Mahallesi Tiryaki Hasan Paşa sokakta bulunan 6 katlı bir otelin çatısında meydana geldi. Binanın çatı katından yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle otelde bulunanlar tahliye edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Otelin hemen karşısında bulunan binadaki bir vatandaş yaşananları cep telefonu ile görüntüledi. Otelin çatısından dumanların yükseldiği görüntüde, vatandaşın, "Çatıdayım, yangın sıçraması olursa söndürmek için bekliyorum" demesi dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.