Gazete İlk Sayfa
  • Resmi İlan
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
24
00:01 45 yıldır serpantin taşından objeler üretiyor
00:01 T.C. ANKARA 1. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEN
23:30 BM: İsrail dün, Gazze'ye 18 yardım başvurusundan 11'ini reddetti
23:00 Danıştay hakimi başından vuruldu!
22:30 Bursa'da Pilav Zehirlenmesi: 40 Tarım İşçisi Hastanelik Oldu
22:12 Manisa’da tedbir almayan karanlıkta kalacak! 5 ilçeye uyarı geldi…
22:00 Muğla’da Yasak Aşk Cinayeti: Baba ve Oğlunu Öldürdü, Kadını Yaraladı
21:35 Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir acısını satırlara böyle döktü
21:30 Afyonkarahisar'da Kavşakta Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
21:30 Muğla'da Alkol Masasında Kan Döküldü: İki Ölü, Bir Yaralı
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. Güncel
  4. Yangın faciasında ölü sayısı yükseliyor

Yangın faciasında ölü sayısı yükseliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin sınırında çıkan yangında ölü sayısının 11'e yükseldiğini duyurdu.
YAYINLAMA: 21 Haziran 2024 Cuma 19:15
GÜNCELLEME: 21 Haziran 2024 Cuma 19:17
Yangın faciasında ölü sayısı yükseliyor 1 14

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam saatlerinde Diyarbakır Mardin sınırında yaşanan ve birçok yerleşim yerinin etkilendiği yangına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yangın faciasında ölü sayısı yükseliyor 2 24

Bakan Koca, yaptığı açıklamada Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde dün akşam meydana gelen yangın sonucu hayatını kaybeden vatandaşların sayısının ile 11'e yükseldiğini, 78 kişinin ise yangından etkilendiğini duyurdu. Bakan Koca, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangın faciasında ölü sayısı yükseliyor 3 34

Bakan Koca açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır ve Mardin sınırındaki köylerde yaşanan bu yangınlar nedeniyle şu anda Diyarbakır’da 5 hasta yoğun bakımda, 4’ü entübe durumda. Şanlıurfa’da 1 hasta entübe olarak tedavi görüyor. Hastanelerimizde tedavisi süren toplam hasta sayısı 6. Yangınlar sebebi ile olay yerlerine Diyarbakır’dan 24 Ambulans ve 3 UMKE Timi ile Mardin’den 15 Ambulans ve 4 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Bilindiği gibi, yangınlar ilgili birimlerce söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam ediyor."

Yangın faciasında ölü sayısı yükseliyor 4 44

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede dün akşam saatlerinde anız yangını çıktı. Yaşanan anız yangını, daha sonra yerleşim yerlerine sıçradı.

Kırsal Köksalan ve çevresindeki köylere sıçrayan yangın için olay yerine Diyarbakır ve Mardin’den çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü, sağlık, jandarma, UMKE, AFAD ve belediye ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ait 2 TOMA ve 4 tanker sevk edildi.

BİLANÇO SABAH GÖRÜNTÜLENDİ

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ve Mardin'in Mazıdağı ilçe kırsalında dün gece çıkan yangının ağır bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Yangının bilançosu dronla görüntülendi.

Gazete İlk Sayfa © 2012
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Aydınlatma Metni
Kişisel Verilerin Korunması
  • Ankara Haberleri
  • Keçiören Haberleri
  • Altındağ Haberleri
  • Sincan Haberleri
  • Mamak Haberleri
Haber Portalı Yazılımı
Gazete İlk Sayfa
Haberler
  • Resmi İlanlar
  • Manşetler
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
  • Eğitim Haberleri
  • Dünya
  • Sağlık
  • Polis - Adliye
  • Yaşam
  • Kim Kimdir?
  • Ekonomi
  • Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Seçim
  • Medya
  • Haber Editörü
  • Kamu Personel Alımı
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin