Yargı Asiye kim? Ayşegül Cengiz kim, kaç yaşında, nereli?

Yargı Asiye kim? Ayşegül Cengiz kim, kaç yaşında, nereli?

Yargı 81. bölümde görünen Asiye kim olduğu merak ediliyor. Yargı dizisi Asiye izleyici tarafından araştırılıyor. Yargı Ayşegül Cengiz arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Yargı Asiye kim? Ayşegül Cengiz kim, kaç yaşında, nereli?

Yargı 81. bölümde hikayeye yeni oyuncular katıldı. Yargı dizisine katılan karakterlerden başsavcı özel kalemi Asiye karakteri merak konusu oldu. Yargı Asiye izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Yargı Ayşegül Cengiz arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Yargı Asiye kim? Ayşegül Cengiz kim, kaç yaşında, nereli?

YARGI ASİYE KİM?

Yargı 81. bölümde başsavcı özel kalemi Asiye rolünde görünen oyuncu Ayşegül Cengiz'dir. Yargı Asiye 81. bölüm fragmanında görülmüştür. Diziye yeni başsavcı kalemi olarak dahil olan Asiye'nin hikayesi ilerleyen sahne ve bölümlerde belli olacak.

1aa.jpg

AYŞEGÜL CENGİZ KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

yşegül Cengiz 1974'te Alanya’da doğumludur. 1999 yılında İstanbul Tıp Fakültesi mezunudur. 2004 yılında Aile Hekimi uzmanı oldu. Tıp eğitimini aldığı dönemde İstanbul Tıp Fakültesi Tiyatro Topluluğu’nda (İTFTT) çalıştı ve çeşitli oyunlarda yer aldı. 1995 ve 1999 yıllarında Fransız oyuncu ve yönetmen Amedee Bricolo’nun topluluk ile yaptığı oyunculuk eğitimi çalışmalarında bulunan oyuncu Ayşegül Cengiz 1999 yılında Soytarılar Okulu adlı çocuk oyununu yönetti. Şahika Tekand’ın kurduğu Studio Oyuncuları’nda 2004-2006 yılları arasında oyunculuk ve sanat eğitimi aldı. 2012 yılında Şahika Tekand’ın İstanbul Şehir Tiyatrola'rında sahnelediği Beckett’in ‘Play-Oyun’ adlı oyununda yönetmen yardımcılığı yaptı. 2014 yılında Şahika Tekand'ın yazıp yönettiği 'Gergedanlaşma2.014' adlı oyunda yönetmen yardımcısı ve oyuncu olarak çalıştı. Şahika Tekand'ın İstanbul Şehir Tiyatrola'rında sahnelediği 'Play-Oyun' adlı oyunda 2014 yılında konuk oyuncu olarak yer aldı. Birçok dizi ve filmde rol aldı. Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Firuzan, Merhamet'te Kara Hatice, Kefaret'te Münevver Demir ve Yüz Yıllık Mucize'de Sacide rollerinde göründü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.