Yavuz Ağıralioğlu kimdir? Yavuz Ağıralioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Yavuz Ağıralioğlu kimdir? Yavuz Ağıralioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Yavuz Ağıralioğlu son zamanlarda araştırılan isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Yavuz Ağıralioğlu kimdir? Yavuz Ağıralioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının cevaplarını aratıyor.

Arama motorlarında en çok aratılan isimler arasında Yavuz Ağıralioğlu yer alıyor. Yavuz Ağıralioğlu son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Yavuz Ağıralioğlu kimdir? Yavuz Ağıralioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler haberimizin devamında:

yavuz ağırali oğlu konuşuyor

YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR?

1 Şubat 1972'de Trabzon Çaykara Eğridere köyünde dünyaya geldi. Yavuz Ağıralioğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamlamıştır.

1995 – 1997 yılları arasında, Nizâm-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Bu dönemden sonra, aktif olarak siyasî faaliyetlerine devam eden Yavuz Ağıralioğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon’dan milletvekili adayı olmuş ve Temmuz 2003’te yapılan kurultayda, Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliğine seçilerek, kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

yavuz ağıralioğlu istanbul il başkanlığı iyi partı

Yavuz Ağıralioğlu, babası Mustafa Ağıralioğlu gibi öğretmen olan, Bilge Ağıralioğlu ile evlidir ve Ağahan Giray, Fatma Ahsen, Elif Rüveyda isminde 3 çocuk babasıdır.

Şu an aktif olarak 27. dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekilliği yapmaktadır.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti

Geçtiğimiz günlerde yaptığı masada bize pusu kuruldu açıklamaları ile siyaset gündeminde dikkatleri üzerine çeken İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.