Yemekteyiz Nedim Kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kaç yaşında, nereli?

Yemekteyiz Nedim Kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal ile Yemekteyiz programının yarışmacıları merak edildi. Peki, Yemekteyiz Nedim Kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Zuhal Topal ile Yemekteyiz programının yarışmacıları merak edildi. Peki, Yemekteyiz Nedim Kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Nedim Yavuz Varnalı kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

TV8'in fenomen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in renkli yarışmacılarından biri olan Nedim Yavuz Varnalı, merak konusu oldu.

NEDİM YAVUZ VARNALI KİMDİR?

Nedim Yavuz Varnalı 1962 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi mezunu ve Berlin Teknik Üniversitesi eğitimini tamamlayan Nedim Yavuz Varnalı, hayatını dolu dolu yaşayan bir isim olarak dikkat çekiyor. Yemekteyiz programına katılan ve geçmişte de yarışmada başarı elde etmiş olan Varnalı, ilginç hayat hikayesiyle izleyicileri etkilemeye devam ediyor.

6 ay teknede, 6 ay İstanbul'da yaşadığını belirten Varnalı, seyahat tutkunu olduğunu sık sık vurguluyor. Ayrıca, Alaska için uçak bileti sözü vererek Yemekteyiz yarışmasına renk katan Varnalı, kendisini farklı kılan özellikleriyle dikkat çekiyor.

Nedim Yavuz Varnalı'nın hayatında özel bir yer tutan İtalyan eşi, ünlü yönetmen Şerif Gören'in yönettiği ve usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolde olduğu 'Polizei' filminde rol almış. Varnalı, eşinin filmdeki performansının gurur kaynağı olduğunu belirtirken, ilginç bir ayrıntı da paylaşıyor. Filmin Berlin'deki çekimleri sırasında, merhum Kemal Sunal'ın kendi evinde konakladığını ifade eden Varnalı, bu anının kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu dile getiriyor.

Nedim Yavuz Varnalı, Yemekteyiz programında sergilediği performans ve ilginç hayat hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Varnalı gezmeğe gittiği ülkelerde restoran açıyor. Ödülü kazanırsa Alaska’ya uçak bileti almak istiyor. Dünya mutfağı kendisinden soruluyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.