Yeni haftada havaya dikkat: Sağanak yağış geliyor

Yeni haftada havaya dikkat: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftaya dair son hava durumu tahminlerini paylaştı. Buna göre, yeni haftada yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış etkili olacak. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MG), Şubat ayının son günleri için hava durumu tahminlerini paylaştı. Tahminlere göre, yeni haftada bazı bölgelerde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu ile Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarının parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-goruntusu-2024-02-25-083801.png

YER YER SİS VE PUS BEKLENİYOR

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte doğu bölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Hava sıcaklığının ülke genelinde artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

SICAK AMA YAĞMUR OLABİLİR

Beş büyük kentte de güneş görülüyor, rüzgarlar hafif ve ılık esiyor. İstanbul 19, Ankara 16, İzmir 22, Bursa 20, Antalya 21 derece. Pazartesi de ılık başlayacak ama Antalya'da yağmur var, İzmir de bulutlanacak, hafif yağmur görülebilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.