Yeniden başkanlığını açıklayan İsmail Mert Fırat Büyükekşi’ye yüklendi

Yeniden başkanlığını açıklayan İsmail Mert Fırat Büyükekşi’ye yüklendi

Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, başkanlığa yeniden aday oldu. Düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fırat, Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi’ye yüklendi. Fırat, Büyükekşi için “Ne başarısını gördük ki destek olalım?” dedi.

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Beştepe Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında geride kalan sezonu değerlendirdi ve gelecek planlarını açıkladı. Toplantıda kulüp sorumluları da Fırat’a eşlik etti. Başkan Fırat, kulübün Süper Lig’e tekrar çıkmak için kararlı olduğunu vurguladı.

"YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR"

Fırat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankaragücü'nü hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını belirterek, "Yiğit düştüğü yerden kalkar. Bizim Süper Lig'e çıkmaktan başka bir planımız yok. Ligin ilk maçından son maçına kadar 1'inci Lig’i domine edecek bir Ankaragücü oluşturacağız" dedi. Fırat, ekonomik anlamda hiçbir kurumdan katkı almadıklarını, tüm harcamaları kendi imkanları dahilinde yaptıklarını söyledi.

ŞAMPİYONLUK DIŞINDA SENARYO YOK

Kadronun yapılanmasıyla ilgili konuşan Fırat, 26 Haziran'da tam kadro olarak toplanacaklarını ve teknik direktörlerinin devam etmek istediği tüm oyuncularla yola devam edeceklerini belirtti. "Eksik bölgelerimiz var. Bunlarla alakalı çalışmasını yapacak. Scout ekibimiz bununla ilgili çalışacak," diyen Fırat, takımı şampiyonluk dışında bir senaryonun olmadığı bir hale getireceklerini vurguladı.

"DÜŞMAN İLAN ETMELERİ KABUL EDİLEMEZ"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimleri hakkında da konuşan Fırat, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi’ye karşı net bir tutum sergiledi. Fırat, "Mehmet Büyükekşi’nin ne başarısını gördük, ne kadar güzel süreç yönetti de ne kadar destek olalım? Ankaragücü'nü düşman ilan etmeleri kabul edilemez. Bu kulüp 113 yıllık İmalat-ı Harbiye. Kimsenin Ankaragücü'nü düşman ilan etme hakkı yok," dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.