Yenimahalle’de caddeye çamur akıyor

Yenimahalle’de caddeye çamur akıyor

Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi çevresinde hizmet veren Mesa Hastane Taksi Durağı çalışanları ve vatandaşlar durak bitişiğinde yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı sorun yaşıyor. Çalışanlar gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor.

Yenimahalle’de Haydarcan Kılıçdoğan Caddesi ve 2365. Cadde kavşağında bulunan ve genellikle Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesine gelen vatandaşlara hizmet veren Mesa Hastane Taksi Durağı çalışanları Atatürk Orman Çiftliği’ne ait arazide 2 aydır süren peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı 20 gündür çamur birikintileriyle uğraşıyor. Yapılan çalışmalar nedeniyle duraktan direkt yolcu alamayan ve araçlarını duraktan uzağa park etmek zorunda kalan çalışanların yanı sıra vatandaşlarda çamur dolu kaldırım sebebiyle hem araç yolundan geçmek zorunda kalıyor hem de yolun karşısına geçmek isterken çamur ve su birikintisine basmak zorunda kalıyor.

Gazetemize konuşan durak çalışanları, sorunlarına rağmen süren çalışmalar nedeniyle tepkilerini dile getirerek “Kim yapıyorsa yapsın, gerekli tedbirleri alıp o şekilde yapsın” dedi.

durak-onu.jpg

GÖREN DUYAN YOK

Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi çevresinde hizmet veren Mesa Hastane Taksi çalışanları çevre düzenlemesi çalışmalarında biriken yağmur sularının boşaltılamaması sebebiyle atık çamurlu suyun durak önüne birikmesinden şikâyet etti. Durak çalışanları, “Bu çalışma yaklaşık 2 aydan beri sürüyor. 20 gündür ise yukarıda yağan yağmurdan dolayı su birikiyor. Su birikintisini dışarıya drenaje etmeleri lazım. Bunu yapmadıkları için bizim işte gördüğünüz gibi yolcularımız çamurdan dolayı arabaya binemiyor” dedi.

kullanilsiiin.jpg

VATANDAŞTA ETKİLENİYOR

Durak çalışanları, durumu bildirmelerine rağmen halen bir sonuç alamadıklarını belirterek durak yolcularının yanı sıra hastaneye ulaşmak isteyen yayaların da sorun yaşadığını söyledi. Durak çalışanları, “Yukarıdan toprak ve su karışımı, çamur tamamen durağımızın önüne ve caddeye geliyor. İnsanlar kaldırımda yürümekte zorlanıyorlar. Burası hastane inişi. Hastanenin yan tarafından iniş yapamıyorlar. Mecburen yoldan yürümek zorunda kalıyorlar bu da bir risk oluşturuyor” şeklinde konuştu.

genel-001.jpg

“KİM YAPARSA YAPSIN TEDBİR ALSIN”

Durağın önünde biriken su ve çamurun yaya olarak ilerleyen vatandaşlara ve araç sürücülerine ciddi zorluk yaşattığı dikkat çekerken yetkililerden sorunlara çözüm bekleniyor. Durak çalışanları “Burayı kim yapıyorsa yapsın, gerekli tedbirleri alıp o şekilde yapsın” diyerek tepkilerini dile getirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.