Yenimahalle’de tatil eğlenceleri Kül Kedisi Müzikali ile başlıyor

Yenimahalle’de tatil eğlenceleri Kül Kedisi Müzikali ile başlıyor

Yenimahalle Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Belediyenin tatil eğlenceleri yarın sahnelenecek Kül Kedisi Müzikali ile başlıyor.

Başkentte belediyeler yarıyıl tatilinde öğrenciler için değişik etkinlikler düzenliyor. Yenimahalle Belediyesi de, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Fethi Yaşar yönetimindeki Yenimahalle Belediyesi’nin tatil eğlenceleri yarın sahnelenecek Kül Kedisi Müzikali ile başlıyor.

Tatil etkinlikleri kapsamında Yenimahalle Evleri’nde Sanat ve Eğlence Atölyeleri, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Salonları’nda ise Tiyatro Festivali Çocuk Oyunları, Yenimahalleli çocuklarla buluşacak.

AÇILIŞ KÜL KEDİSİ MÜZİKALİ’YLE

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek olan çocuk oyunları, 24 Ocak Salı günü Genco Erkal Salonu’nda “Kül Kedisi Müzikali” saat 14.00 seansı ile başlayacak.
Aynı oyunun ikinci ve üçüncü seansları ise 25 Ocak Çarşamba saat 11.00-14.00’de olacak.

“EVİMİZİ KURTARALIM”

Yenimahalle’de tatil etkinlikleri 31 Ocak Salı ve 1 Şubat Çarşamba günü saat 11.00 ve 14.00 seanslarıyla da Yıldız Kenter Salonu’nda “Evimizi Kurtaralım” adlı oyun ile devam edecek.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI 30 OCAK’TA

30 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında ise Barıştepe, Pamuklar, Çiğdemtepe, Kuzeyyıldızı ve Yakacık Yenimahalle Evlerinde atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Geri dönüşüm, taş boyama, resim yapma, ebru çalışma, takı yapma, fotoğraf çekimi, butik örgü, seramik şekillendirme, kitap okuma ve oyun atölyelerinde çocukların görsel ve zihinsel gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

yenimahalle-belediye-baskani-fethi-yasar.jpg

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tüm çocuklara iyi tatiller dilerken, “Çocuklarımızın gerek eğitim hayatında gerekse sosyal hayatlarında gelişimlerine katkıda bulunacak etkinlikler yapmaya devam ediyoruz” dedi.

VATANA MİLLETE HAYIRLI BİREYLER OLARAK YETİŞTİRELİM

Amaçlarının çocukların yarınlara tam donanımlı bir şekilde hazırlanması olduğunu ifade eden Yaşar, şöyle devam etti: “Bu konuda ailelere de büyük görevler düşüyor. Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye onlarla geçirilecek zamandır. Çocuklarımızla ilgilenelim, onları vatanına milletine hayırlı bireyler olarak yetiştirelim. Güzel yarınlar onlarla mümkün.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.