YENİMEK korosundan "Anadolu'nun Ezgileri" konseri

YENİMEK korosundan "Anadolu'nun Ezgileri" konseri

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) Türk Halk Müziği Korosu, Anadolu'nun Ezgileri Konseri verdi. Konserde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da yer aldı.

Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı YENİMEK Türk Halk Müziği Korosu, sanat severlere unutulmaz anlar yaşattı. İki bölüm halinde gerçekleşen konserde, YENİMEK Türk Halk Müziği Topluluğu koro ve solo olarak şarkı söyledi.

yenimek-konser.jpg

Gaziantep, Sivas, Tokat, Erzincan,Şanlıurfa, Erzurum, Diyarbakır, Denizli ve Kütahya yörelerinden türküler seslendiren koroya,Başkan Yaşar ile salondaki vatandaşlar da eşlik etti.Performanslarıyla usta sanatçıları aratmayankoristler, alkış yağmuruna tutuldu.

"SANATIN VE SANATÇININ HER ZAMAN YANINDAYIZ"

fethi-yasar.jpg

Gece sonunda YENİMEK’li kursiyerleri tebrik eden Başkan Yaşar, “Şefimiz Ümit Özdizlekli, koristlerimiz ve saz sanatçılarımızı bu güzel konser için yürekten kutluyorum. Sanatın dili barış, sevgi ve kardeşliktir. Sanat ne kadar güçlü ise kardeşlik ve barış ortamı da o kadar güçlü olur. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de sanatın her dalına ev sahipliği yapıyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız, destekçisiyiz. YENİMEK kurs merkezlerimizde vatandaşlarımızı hem iş sahibi hem hobi sahibi yapıyoruz. Bugün YENİMEK’in Türk Halk Müziği Korosu bizlere güzel bir müzik ziyafeti yaşattı. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.