Yıldız De Bana ne zaman başlayacak? Yıldız De Bana Başvuru formu

Yıldız De Bana ne zaman başlayacak? Yıldız De Bana Başvuru formu

Hülya Avşar’ın moderatörlüğünde Yıldız De Bana yarışması izleyiciyle buluşacak. Heyecanla beklenen yarışmanın detaylar merak konusu oldu. Arama motorlarında Yıldız De Bana yarışması ne zaman başlıyor? Yıldız De Bana yarışması jüri üyeleri kimler?

Hülya Avşar’ın moderatörlüğünde Yıldız De Bana yarışması izleyiciyle buluşacak. Heyecanla beklenen yarışmanın detaylar merak konusu oldu. Arama motorlarında Yıldız De Bana yarışması ne zaman başlıyor? Yıldız De Bana yarışması jüri üyeleri kimler? Yıldız De Bana yarışması hangi gün? Yıldız De Bana yarışması başvurusu, sorgulamaları yapılıyor. Peki, Hülya Avşar Yıldız De Bana yarışması ne zaman başlıyor?

Öğle kuşağında yayınlanacağı tahmin edilen yeni yarışma Yıldız De Bana’nın jüri üyeleri kimler olacağı ve ne zaman seyirciyle buluşacağı merakla bekleniyor. İşte detaylar…

YILDIZ DE BANA YARIŞMASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Pastel Film imzalı Yıldız De Bana yarışması Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Yıldız De Bana yarışmasında oyuncu koçluğunu Hamdi Alkan yapacak. Alkan yarışmacıların oynayacakları metinlerle ilgilenecek ve onları jüri üyelerine karşı savunacak.

Kerem Alışık da her hafta canlı olarak yayınlanacak olan yarışmada sektöre genç isimlerin katılmasına ön ayak olacak. Yarışmanın 3. jüri üyesi ise başarılı oyunculuk performansının yanı sıra son günlerde değişimiyle gündeme gelen Büşra Pekin. Mart ayında yayınlaması planlanan yarışmanın elemeleri yakında 7 ilde yapılacak.

Yıldız De Bana yarışması henüz hangi gün yayınlanacağı açıklanmadı.

YILDIZ DE BANA BAŞVURU FORMU

Yıldız De Bana Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

BAŞVURU FORMU

Yıldızlara giden yolun kapıları Kanal D'de açılıyor! "Bende yıldız kumaşı var" diyenler, Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma başlıyor. Yetenekli olduğuna inanıyorsan hemen başvur! Yıldız De Bana çok yakında Kanal D'de... Biz sana yıldız demeye hazırız! Peki ya sen?

YILDIZ DE BANA SEÇME TARİHLERİ VE YERLERİ

12 ŞUBAT / SAMSUN

PARK INN BY RADISSON

16-17 ŞUBAT / ESKİŞEHİR

NOVA VISTA HOTEL

18-19 ŞUBAT / ANKARA

NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ
YILDIZ KENTER SALONU

25-26 ŞUBAT / İZMİR

OTEL VESTA FUAR

1-2 MART / ADANA

SEDEF OTELİ

4-5 MART / İSTANBUL

ASPERA HOTEL GOLDEN HORN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum