Yıldız Teknik Üniversitesi sınavsız 55 personel alacak

Yıldız Teknik Üniversitesi sınavsız 55 personel alacak

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi, 2022 yılı KPSS B grubu puan sıralamasını esas alarak, sözlü ve yazılı sınav yapmaksızın toplamda 13 farklı unvanda 55 sözleşmeli personel alacak.

Bir asırlık geçmişi ile Türkiye’nin köklü üniversitelerinden bir tanesi olan Yıldız Teknik Üniversitesi, rektörlüğün yayınladığı ilana göre Destek Personeli, Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Kütüphaneci, Can Kurtaran, ve Teknisyen olmak üzere 13 farklı unvanda 55 sözleşmeli personel alımı yapacak.

İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar 15-29 Kasım 2023 tarihleri arasında Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile başvuracak. Postada meydana gelebilecek gecikmeli başvuruları üniversite yönetimi kabul etmeyecek.

habericiyildiz.jpg

Başvuruların incelenmesi sonucunda alım yapılacak her bir pozisyon için aranılan nitelikleri sağlayan adaylar arasından KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle en yüksek puan alan adaydan başlanmak üzere, ilan edilen boş pozisyon sayısı kadar asıl ve yedek aday belirlenecek. Adayların puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun da aynı olması durumunda yaşı büyük olana öncelik verilecek. Atanmaya hak kazananlar, Personel Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ekran-alintisi2.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.