YRP'den tarihi fotoğrafla gönderme!

YRP'den tarihi fotoğrafla gönderme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çay sohbetine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı davet etmemesi üzerine partiden yanıt gecikmedi. YRP, tarihi fotoğrafla mesaj verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Resepsiyonu'nda siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı davet etmemesi dikkat çekti. Parti, konuya tarihi bir fotoğrafla yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "çay" davetinde CHP Genel Başkanı Özel, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu gibi isimler yer aldı.

Buluşmaya Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ise davet edilmemesi tepkiye neden oldu. Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, sosyal medya hesabından çarpıcı bir fotoğraf paylaştı. Güner, Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Bülent Ecevit’in üçlü olarak konuştuğu, Necmettin Erbakan’ın ise gruptan uzakta kenarda durduğu bir fotoğrafı paylaştı ve üzerine şu notu düştü:

basliksiz-1-kopya.jpg

"Tarih tekerrürden ibarettir..
Çay koy keçeli.. Yeniden başlıyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.