Zabıta ile tartışan satıcı kendini yaktı

Zabıta ile tartışan satıcı kendini yaktı

Tokat Erbaa’da seyyar satıcılık yapan H. Yıldırım, tezgahını kaldırmasını isteyen Zabıta ekipleri ile tartıştı. Yıldırım, daha sonra üzerine benzin dökerek kendisini yaktı.

Tokat Erbaa Merkez Hükümet Caddesi girişinde mısır ve kestane satan H. Yıldırım, Zabıta ekipleri ile tartışınca üzerine benzin dökerek kendisini ateşe verdi. Yanan vatandaş, çevredekilerin müdahalesi ile söndürüldü.

haber-ic.jpg

KENDİNİ ATEŞE VERDİ

Mısır ve kestane satan satıcı ile belediye ekipleri arasında tartışma çıktı. Olaydan bir süre sonra H. Yıldırım, yanında getirdiği benzin şişesini kendi üzerine döktü. Daha sonra kendini ateşe veren H. Yıldırım, çevredekiler tarafından yangın tüpü ile söndürüldü. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yanan vatandaşı tedavi için Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.