Zeynep Mayruk boyu? Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş sevgilisi kimdir? Zeynep Mayruk kaç yaşında?

Zeynep Mayruk boyu? Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş sevgilisi kimdir? Zeynep Mayruk kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş’ın 4 aydır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk merak konusu oldu. Peki Zeynep Mayruk boyu? Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş sevgilisi kimdir? Zeynep Mayruk kaç yaşında?

İzmir doğumlu ve 35 yaşındaki moda tasarımcısı Zeynep Mayruk, başarılı kariyeri ve yaratıcı tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

1989 yılında dünyaya gelen Mayruk, modaya olan tutkusunu Chicago'daki Saint Charles Lisesi'nde aldığı ilk moda dersiyle başlattı.

2006 yılında bu liseden mezun olduktan sonra Türkiye'ye dönen Mayruk, İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitimine devam etti ve 2012 yılında başarıyla mezun oldu.

1.jpg

ZEYNEP MAYRUK KİMDİR?

Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş sevgilisi kimdir? Zeynep Mayruk kaç yaşında?

Londra'da Central Saint Martins'de tamamladığı 6 farklı sertifika programıyla uluslararası alanda kendini geliştiren Mayruk, 2013 yılında kendi markası olan Zeynep Mayruk'u kurdu.

Haute Couture tasarımları ve hazır giyim koleksiyonlarıyla dikkat çeken genç tasarımcı, modaseverlerle buluşturduğu ilk koleksiyonunu 2013 Alaçatı Millfest festivalinde sergiledi.

Başarı grafiğini hızla yükselterek 2014 ilkbahar yaz koleksiyonlarını Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da tanıttı. İlk stüdyo defilesini gerçekleştiren Mayruk, özgün tasarımları ve estetik anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edindi.

Mayruk'un markası, hem haute couture tasarımlarıyla öne çıkıyor hem de günlük kullanıma uygun hazır giyim koleksiyonlarıyla geniş bir kitleye hitap ediyor.

Mayruk bu günlerde ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile beraber.

Mayruk’un boyu 1 metre 69 santimetre.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.