15 aylık çocuğun şanssız ölümü yasa boğdu

15 aylık çocuğun şanssız ölümü yasa boğdu

Manisa’da yaşayan Şamlı ailesinin 15 aylık bebeği, açmaya çalıştığı komodinin çekmecesine çarpmasıyla boynu kırılarak hayatını kaybetti. 90 yaşındaki dedesi ile aynı gün vefat eden minik, dedesiyle aynı mezara defnedildi.

Manisa'da, Evrim ile Mikail Şamlı çifti, önceki gün 15 aylık oğulları Vedat Ayaz ile ikizi Y.'yi, Tunca Mahallesi 3005 Sokak'taki anneleri Özlem Yörük'e bakması için bıraktı. İddialara göre tek başına torunlarına bakan ve bir yandan da ev işleri uğraşan anneanne Yörük, çocukların oyun oynadığı odaya girdiğinde Vedat Ayaz'ı hareketsiz buldu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

İhbarla gelen ekipler, Vedat Ayaz'ı öldüğünü belirledi. Vedat Ayaz'ın açmaya çalıştığı komodinin çekmesine çarpmasıyla boynunun kırıldığı belirlendi. Torun acısı yaşayan aile, aynı gün gelen başka ölüm haberi ile sarsıldı. Bu kez Özlem Yörük'ün eşi Vedat Yörük'ün babası Ahmet Yörük, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

'MICKEY MOUSE' FİGÜRLÜ BALONLA UĞURLANDI

Vedat Ayaz Şamlı ile büyük dedesi Ahmet Yörük için dün cenaze töreni düzenlendi. Vedat Ayaz'ın tabutuna çok sevdiği 'Mickey Mouse' figürlü balon bağlandı. Yunusemre ilçesi Attar Hoca Camii'nde kılınan namaz sonrası cenazeler, Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan Vedat Ayaz Şamlı'nın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.