8 ayda 20 kilo veren Bergüzel Korel’den detoks tarifi!

8 ayda 20 kilo veren Bergüzel Korel’den detoks tarifi!

Rol aldığı projelerde başarılı oyunculuğuyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bergüzel Korel, 8 ayda 20 kilo vermişti. Formunu korumaya devam eden ünlü oyuncu, formunu nasıl koruduğuna dair detayları takipçileriyle paylaştı.

2009'da oyuncu Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, 2010'da oğlu Ali'yi, 2020'de Han'ı ve 2021'de kızı Leyla'yı kucağına aldı. Üçüncü kez annelik sevincini yaşayan ünlü oyuncu, son zamanlarda katılacağı projenin gerektirdiği imaj değişikliğine gitti. Saçlarını sarıya boyayan Korel, 8 ayda 20 kilo vererek önemli bir değişim geçirdi. Eski formuna kavuşan ünlü oyuncu, formunu korumak için diyetisyenle çalışmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Korel, son olarak Instagram hesabından bahar detoksuyla ilgili paylaşımda bulundu. Oldukça zayıflayan oyuncunun, ilk öğününde yumurtaya karabiber ve zerdeçal eklemesi takipçilerinin dikkatini çekti.

berguzar.jpg

ZORLANDIĞINI İTİRAF ETTİ

Korel, detoks sırasında akşam yemek yemediği için (yemek yerine 1 orta boy muz, 12 adet çilek, 2 dilim beyaz peynir ve1 avuç yer fıstığı yiyor) zorlandığını da itiraf etti. Korel, şu sıralar yememek için suyla kendini oyaladığını da söyledi.

berguzar2.jpg

TARİFİNİ VERDİ

Korel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu sefer domatesi sevdiğim baharatlarla fırında pişirdim. Domates piştiğinde içindeki likopen daha aktif hale geliyor. Çiğ halinden daha faydalı oluyor. Yumurtama da muhakkak karabiber ve zerdeçal koyuyorum. Biliyorsunuz zerdeçal karabiber ile etkileşime geçiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.