A Milli Takımı'mız Avusturya'da farkla mağlup

A Milli Takımı'mız Avusturya'da farkla mağlup

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Avusturya, seyircisinin önünde karşılaşmadan 6-1'lik skorla galip geldi.

A Milli Takım, EURO 2024'e hazırlanırken, Avusturya ile deplasmanda özel bir maça çıktı.

Ernst Happel Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Türkiye saati ile 22.45'te başladı. Maç, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlandı.

Milli Takım, üç gün önce Macaristan'a karşı oynadığı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu. Avusturya ise iki gün önce Slovakya'yı deplasmanda 2-0 yenerek bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmayı, İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Chiffi yönetirken, Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yaptı.

Maçın hemen başında şanssız bir şekilde golü ağlarında gören millilerimiz, maçın 25'inci dakikasında Hakan Çalhanoğlu'nun penaltıdan bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi. İlk yarının bitimine az bir süre kala 44. dakikada sahneye çıkan Gregoritsch, ilk yarının skorunu belirleyen golü attı ve millilerimiz soyunma odasına 2-1'lik sonuçla geride girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Avusturya, peş peşe bulduğu gollerle millilerimizi 6-1 mağlup etti.

İLK 11'LER

Avusturya: Schlager, Posch, Wöber, Danso, Mwene, Gregoritsch, Xaver Schlager, Seiwald, Laimer, Baumgartner, Schmid

Türkiye: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Cenk Özkaçar, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.