Adana Demirspor'dan ilginç Fenerbahçe kararı

Adana Demirspor'dan ilginç Fenerbahçe kararı

Adana Demirspor, Fenerbahçe maçına ilişkin beklenmedik bir durumla karşı karşıya. Kanarya'nın 2 Nisan'da "ligden çekilme" kararı alacağı olağanüstü genel kurul, futbol camiasında merakla beklenirken, Adana Demirspor da bu gelişmeleri yakından takip ediyor

Fenerbahçe'de "ligden çekilme" kararının yüksek bir destek gördüğü ve bu yönde bir karar alınması halinde Adana Demirspor maçının nasıl gerçekleşeceği merak konusu. Takımın, 3 Nisan'da Kadıköy'de oynanacak maça çıkmama veya Türkiye Futbol Federasyonu'na "ligden çekilme" dilekçesi verme seçenekleri üzerinde duruluyor.

ADANA DEMİRSPOR'DA BELİRSİZLİK

Bu durum, Adana Demirspor'un maça ilişkin planlarını da etkiliyor. Şu anda Adana Demirspor'un, 2 Nisan'da gidiş, 3 ya da 4 Nisan dönüşlü herhangi bir uçuş rezervasyonu yapmadığı ve İstanbul'da konaklama için herhangi bir otel rezervasyonu başlatmadığı bilgisi geliyor. Bu durum, Adana Demirspor'un Fenerbahçe'nin "ligden çekilme" kararını dilekçe ile vereceğini öngördüğü şeklinde yorumlanıyor.

Öte yandan, özellikle Murat Sancak'ın 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurulda dikkat çekici bir şekilde yer alması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.