Adana'da bir kadın katledildi

Adana'da bir kadın katledildi

Adana'da, bir devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Feray Balkan, ayrıldığı astsubay eski eşi Seçkin E. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Adana'da yaşanan olayda, bir devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Feray Balkan, ayrıldığı astsubay eski eşi Seçkin E. tarafından tabanca ile vurularak katledildi. İki yıllık bir birliktelikten sonra ayrılan çiftin trajik olayı, ailenin ziyareti sırasında meydana geldi.

AİLESİNİN ÖNÜNDE VURDU

Bilgilere göre, Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak çalışan Feray Balkan, ailesini ziyaret etmek üzere Adana'ya geldi. Ancak, eski eşi Seçkin E. tarafından Adana'da olduğunu öğrenen katil zanlısı, annesinin evinin önüne gelerek genç kadını tabanca ile vurdu. Seçkin E. olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın haber alınmasının ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak Feray Balkan, ağır yaralı olarak bulunduğu yerde hayatını kaybetti. Kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Kaçmaya çalışan şüpheli, Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve detaylı incelemelerin devam ettiğini duyurdu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.