Adana'da yürek yakan olay! İpek'in annesi feryat etti

Adana'da yürek yakan olay! İpek'in annesi feryat etti

Adana'da yaşanan korkunç cinayette itiraflar ortaya çıktı. Genç İpek'in işkenceyle öldürülmesi ve acılı annesinin feryat etmesi yürekleri dağladı.

Adana’da portakal bahçesinde 18 yaşındaki İpek Akgül'ün cesedi bulundu. Genç kızın acılı annesi Sihan Akgül, kızının 5 kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü söyledi.

adana-002.jpg

Adana'da yaşanan korkunç cinayetin perde arkasında itiraflar gerçekleri ortaya çıkardı.

NE OLMUŞTU?

14 Şubat akşamı, Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Emrah ve Sihan Akgül çiftinin en genç çocuğu İpek Akgül (18), Yaşar B. tarafından vurularak öldürüldü. Katil, genç kızın cesedini su kuyusuna gömdü. Yaşar B., olayın ardından kendisini jandarmaya ihbar etti ve yakalandı. Ancak, cinayetten kaçan 2 şüphelinin hala bulunamadığı ortaya çıktı.

ipek-akgul.jpg

AÇLIK VE SUSUZLUKTAN ÖLDÜ

Acılı anne kızının cinayetinin sadece bir Sevgililer Günü olayı olmadığını, tam aksine, genç kızın beş kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü iddia etti. Anne Akgül, "Kızımın her tarafından kırık vardı, çürük vardı. Aşırı derecede dayak yemişti" diye konuştu.

ADALET ÇAĞRISI

Anne Akgül, kızının neden öldürüldüğünü bilmediğini ancak sadece üç kişinin yakalandığını belirtti. Firari gezinen iki katil için seslenen Akgül, "O canilere şunu seslenmek istiyorum. Sen, benim kızımdan ne istedin? Günlerce sen kızıma işkence gördürdün. Benim kızımın canını yaktın. Devlet senin yakanı bırakmayacak. Bugün yarın alınacaksın. Adalete teslim olacaksın, adalete sonsuz güvenim var" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.