AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki: “Altındağ’ı altın yapacağız”

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki: “Altındağ’ı altın yapacağız”

AK Parti Büyükşehir Adayı Turgut Altınok, Altındağ’da yaptığı konuşmada, ilçeye metro müjdesi vererek “Siteler, Ulubey, Önder, Karapürçek metromuzun ihalesini seçimlerden sonra hızlı bir şekilde yapacağız, Altındağ'ı metro ağlarıyla öreceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Altındağ, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde AK Parti ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, “Kader beni tekrar sizin karşınıza çıkardı. 1 Nisan sabahı itibariyle daha üstün belediye hizmetleriyle buluşacaksınız. Altındağ’ı, tekrardan altın yapacağız” dedi.

Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok, AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, İlçe Başkanları, AK Parti Kadın Kolları ve birçok vatandaş katılım sağladı.

turgut-altinok.jpg

“ALTINDAĞ'A TELEFERİK YAPACAĞIZ”

Altındağ'da hayata geçirecekleri projeleri anlatan Altınok, "Hıdırlıktepe projemiz var. İnşallah burada Ankara'yı seyredeceksiniz. Hıdırlıktepe, Hacı Bayram ve Kale'de teleferik yapacağız. Bunları Keçiören'de yaptık, Altındağ'da belediye başkanımız yaptı. Ankara bu 5 yılda büyük bir kasabaya dönüştü. İnşallah Ankara'yı sanayinin, ekonominin ve sporun başkenti yapacağız. Ankara'da sanat öldü, kültür öldü. Bir belediye başkanı yarı olimpik yüzme havuzu da mı yapamaz? Asım başkanımız spor tesisi yapmış ama Büyükşehir Belediyesi bir tane yarı olimpik yüzme havuzu bile yapmamış. Her alanda bu kadim şehri geliştireceğiz. Biz söz verip, sözünde durmayanlardan değiliz. Altınok'un sözü de özü de bir. Altındağ, Keçiören karşılıklı. Nereden nereye getirdik. Bizde sosyal medya belediyeciliği yok, eser ve hizmet belediyeciliği var” ifadelerini kullandı.

ak-partiiii.jpg

“METRO AĞLARIYLA ÖRECEĞİZ”

Ankara’da kentsel dönüşüm projesi başlatacaklarını dile getiren Altınok, Altındağ’a metro yapacaklarının müjdesini verdi. Altınok, sözlerine şu cümlelerle devam etti:

Altındağ Siteler’de sabah, akşam ciddi trafik problemi var. Sitelerdeki esnafımız merak etmesin. Siteler maalesef 5 yılda hiçbir hizmet alamadı, verilen sözler tutulmadı. Siteler 00.00'ye 01.00'e kadar herkesin keyifle gezip, alışveriş yapacağı bir yer olacak. Siteler, Ulubey, Önder, Karapürçek metromuzun ihalesini inşallah seçimlerden sonra hızlı bir şekilde yapacağız, Altındağ'ı metro ağlarıyla öreceğiz. Maraş, Karakum mahallelerimizdeki kentsel dönüşümü, Altındağ Belediye Başkanımızla konuşup, hızlı bir şekilde çözeceğiz. Kentsel dönüşümü çoğaltacağız. Evi olmayan binlerce vatandaşımızı, kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Kira fiyatlarını, Ankara'ya konut yaparak düşüreceğiz. Talebi azaltacağız ve kira fiyatlarının düşmesine vesile olacağız.”

veysel-tiryaki.jpg

“ALTINDAĞLILARI HİÇ TERK ETMEDİM”

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ise konuşmasında, “5 yıl önce aranızdan ayrıldım fakat Altındağ’ı ve siz Altındağlıları hiç terk etmedim. Ankara'ya geldiğim günden beri Altındağ'da oturan, Altındağ'ın nimetlerini ya da külfetlerini sizinle beraber yaşayan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım” dedi.

Tiryaki şöyle devam etti: “Bundan 20 yıl önce göreve başladığımızda Altındağ'ın yüzde 90’ı gecekondularla kaplıydı. Yüzde 75’inin imar planları yoktu. 15 yıl boyunca dişimizle tırnağı koşuşturarak vatandaşlarımızın taleplerin yerine getirmeye çalıştık. Siz her dönem Ankara'da en yüksek oylarla sandıkların açıldığında bizleri gururlandırdınız. Ben de Allah’a sizlere karşı benim mahcup etmemesi için dua ediyorum. Bu ilçenin ayağa kalkmasındaki gizli kahramanlar, kadınları ve erkeklerdir.”

ak-parti.jpg

“ALTINDAĞ’I KARIŞ KARIŞ DOLAŞMAYA BAŞLIYORUZ”

Tiryaki, “5 yıldan sonra insanların umutlarının yok olduğu, ümidi kalmadığı, Altındağlının hayal gücünü yitirdiği bir dönemden, yani 20 yıl öncesinden artık insanların hayalleri, ümitleri olan, gelecekle ilgili beklentileri olan bir Altındağ oluştu. Bugün seçim merkezimizin açılışıyla insani bir kampanyayı başlatıyoruz. Kimseyi üzmeden, kimseyi ötekileştirmeden, kimseye hakaret etmeden, Altındağ’ı karış karış dolaşmaya başlıyoruz” şeklinde konuştu.

ak-partiskjvbvkjfd.jpg

“OYLARINIZI ARTTIRARAK BİZLERİ SEÇTİNİZ”

Bu seçimin oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Tiryaki, “Kader beni tekrar sizin karşınıza çıkardı. Bu sefer her seçimden farklı olarak bazı şeyler söyleyeceğim. 3 defa sizlerle seçim kampanyasında buluştuk. Eğer memnunsanız bana oy verin dedim. Her seçimde oylarınızı arttırarak bizleri seçtiniz. Bu dönem ilk defa stres yapıyorum. Sebebi ise, bize güvenen Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Altındağlı hemşehrilerimizin bu yüksek teveccühü ile seçimleri sonuçlandırmak istiyoruz. 1 Nisan sabahı itibariyle daha üstün belediye hizmetleriyle buluşacaksınız. Altındağ’ı, tekrardan altın yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.