AK Parti’de ABB adaylığını en çok “O” istiyor: Şimdi de vekilleri Kale’de topladı

AK Parti’de ABB adaylığını en çok “O” istiyor: Şimdi de vekilleri Kale’de topladı

AK Parti’de Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olan isimler lobi faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Biri var ki, açıklamaları, adımları ve paylaşımları ile “AK Parti’de ABB Adaylığını en çok isteyen isim” olarak öne çıkıyor.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor. AK Parti’de Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olan isimler lobi faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Biri var ki, açıklamaları, adımları ve paylaşımları ile “AK Parti’de ABB Adaylığını en çok isteyen isim” olarak öne çıkıyor.

Bu isim Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan başkası değil.

Altınok, adaylık için alttan alttan lobi faaliyetleri yapmanın yanı sıra sosyal medya hesaplarından kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

murat-kurum-altinok.jpg

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul adayı olarak Murat Kurum’u açıklamasının hemen ardından bu isimle olan fotoğrafını paylaşıp “ortak proje üretme” vurgusu yapmıştı.

Turgut Altınok ardından Belediye girişinde alkışlarla karşılanmış, kamuoyunda ABB adaylığının kesinleştiği izlenimi oluşturulmak istenmişti.

X hesabından hemen hergün geceleri yaptığı paylaşımlarda da, “Gece gündüz çalışıyoruz, durmak yok yola devam” mesajları veren Altınok, diğer yandan AK Partili isimlerle temaslarını sürdürüyor.

VEKİLLERLE BİRARAYA GELDİ

Turgut Altınok son olarak bir grup AK Parti Milletvekili ile Estergon Kalesi’nde biraraya geldi. Önceki gün akşam gerçekleşen görüşmede teklifin Altınok’tan geldiği öğrenildi.

35’İ KATILDI

AK Partili mevcut ve pekçok eski milletvekiline Altınok tarafından davet gönderildiği, bu isimlerden 35’inin davete icabet ettiği ifade edildi. Altınok’un Estergon Kalesi’ndeki yemek yediği vekillerden, ABB Adaylığı için destek istediği belirtildi.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok, davetiyle gerçekleşen görüşmeyi X hesabından “Geçtiğimiz cuma günü Estergon Kalemizde kıymetli milletvekillerimiz ile bir araya geldik” ifadeleriyle duyurdu.

altinok-paylasim.jpg

Altınok paylaşımında “Ağrı Mv. Sn. Kerim Yıldız, Van Mv. Sn. Cüneyt Karabıyık, Ordu Mv. Sn. Eyüp Fatsa, Erzurum Mv. Sn. Mücahit Daloğlu, Ağrı Mv. Sn. İkram Dinçer, Ağrı Mv. Sn. Hanifi Alır, Urfa Mv. Sn. Mahmut Kaçar, Tokat Mv. Sn. Şükrü Ayalan, Muş Mv. Sn. Faruk Işık, Siirt Mv. Sn. Osman Ören, Diyarbakır Mv. Sn. İhsan Arslan, Bingöl Mv. Mahfuz Güler, Bitlis Mv. Sn. Cemal Taşar, Kahramanmaraş Mv. Nevzat Pakdil, Şırnak Mv. Sn. İbrahim Hakkı Birlik, Konya Mv. Sn. Özkan Öksüz Adıyaman Mv. Sn. Şevket Gürsoy, Şanlıurfa Mv. Sn. Yahya Akman, Eskişehir Mv. Sn. Salih Koca, Muş Mv. Sn. Nedim İlci, Batman Mv. Sn. Ahmet İnal, Şanlıurfa Mv. Sn. Mahmut Kaplan, Kars Mv. Sn. Selahattin Beyribey, Şanlıurfa Mv. Sn. Zülfikar İzole, Malatya Mv. Sn. Ömer Faruk Öz, Adıyaman Mv. Sn. Mehmet Erdoğan, Malatya Mv. Sn. H. Mücahit Fındıklı, Şanlıurfa Mv. Sn. Mazhar Bağlı, Adıyaman Mv. Sn. Salih Fırat, Ağrı Mv. Sn. Abdülkerim Aydemir, Mardin Mv. Sn. Mehmet Halit Demir , Şırnak Mv. Sn. Dizgin Birlik, Mardin Mv. Sn. Abdurrahim Akdağ ve Bingöl Mv. Sn. Abdurrahman Anık’a bizleri kırmayıp davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.