Akşener, Sinan Ateş cinayeti hakkında konuştu

Akşener, Sinan Ateş cinayeti hakkında konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi hakkında konuştu. Akşener konuşmasında, güvenlik güçlerinin olayı aydınlatacağına inandığını aktardı.

İYİ Parti grup toplantısında açıklamalar yapan Akşener, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi hakkında açıklama yaptı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in, Ankara Çukurambar'da 30 Aralık 2022 Cuma günü motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetmesiyle ilgili Akşener,''Emniyet ve istihbaratı ayağa kaldırması gereken bir olay''dedi. Akşener, güvenlik güçlerinin olayı aydınlatacağına inandığını söyleyerek, 30 Aralık Cuma gününde Başkentin bir suikasta sahne olduğunu belirtti.

Akşener konu ile alakalı sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ”Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’e düzenlenen suikast, emniyet ve istihbarat birimlerini, ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Güvenlik güçlerimizin, bu önemli olayın acilen aydınlatılması için, ellerinden geleni yapacağına inanıyorum.''

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.