Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Algı

Algı

Türkiye’yi dize getiremeyenler kurdukları kumpaslarla ekonomiyi, siyaseti, çökertmek isteyenler, algı yöntemlerinin tamamını kullanarak milletimize saldırmaktadır. Amerika ve Avrupa’daki islamofobi adı altında Müslümanlara ve milletimize dışarıdaki kardeşlerimize yapılan yıldırmalar. 

Orta doğuyu yeniden dizayn etmek için oluk oluk akan kanlar. İslam’a, İslam adına sokulan fitnelere İslam düşmanlığının, Osmanlı torunu olduğumuzdan, tekrar ayağa kalkmasın diye yapılanlar. 

Ekonomimizi, milletimizi mağdur etmek, diz çöktürmek için yapılanlar. Büyük bir medeniyetin kültür mirasına sahip olmamızdandır. 

Dün vilayetlerimiz olan, Osmanlı’nın yıkılışıyla sırtlanlar gibi parçalayıp bir sürü devlete çevirdikleri topraklardaki kardeşlerimizi en acımasız şekilde sömürdükleri zulümleri ortaya çıkmasın, sömürümüz devam etsin diye milletimizin, devletimizin kardeşçe, insanca yaptığı yardımlar uyanışa vesile olduğundan devletimizi zayıflatmak, milletimize diz çöktürmek istemekteler. 

İçte ve dışta hiçbir dönemde bu kadar aleni hem müttefikimiz deyip kuyumuzu kazmamışlardır. Hiçbir ölçüye uymadan düşmanlarımızla ittifak yapılmakta, milletimizi yok etmek, parçalamak isteyen düşmanlar milletimize karşı ihanette birlik olmaktadırlar. 

Ne acıdır ki yerli işbirlikçileri, ataların mirasına sahip olduğunu söyleyenler de aynı ağız ve söylemlerle milletimize yanlış yapmaktadırlar. 

Şehitlerimizin yerdeki kanı kurumadan, gazilerimizin hala tedavileri devam ederken hain teröristlerle bir olan, onları destekleyenler ile destekleyen ülkeler nasıl müttefikimiz olur? 

Her koldan milletimizin yeniden doğrulmasını hazmetmeyen yerli ve yabancı ihanet şebekeleri, her gün bir algı, her gün bir iftira geliştirmektedirler. İnsanlık hak, hukuk, adalet ayaklar altına alınmaktadır. 

Bu kadar farklı düşmanlık bahanesi ile vatanımızı parçalamak, bayrağımızı indirmek, ezanı susturmak için var güçleriyle çalışırken vatanseverlere sesleniyorum. 

Vatan bölünmesin, bayrak inmesin, ezan susmasın, insanlık ölmesin, adalet devam etsin diyorsan iyi düşünmeli ve birlikten, beraberlikten yana hiç tereddüt etmeden karar vermelisin. 

Milletin bağrından çıkmayan, onu anlamayan, onu hor, hakir gören yabancı hayranı, yerli kültür ve medeniyetimizi anlamayan bu da yetmiyormuş gibi düşman olan, yok etmek isteyenlere karşı bir ve beraber olmalıyız. Yüz senelik inkar halinden milletimizle değerlerine bağlı milletin kararları doğrultusunda yürüyen kadrolarla beraber olmalıyız. 
Zalimlerin, mazlumları yok etme kavgasında mazlumların yanında bu tarihi dirilişte hak ve hukukun adaletin yanında olmalı ve dik yürümeliyiz. 

Dünyanın en büyük devletini, medeniyetini kuran, adalet dağıtan, insanlığa örnek olan büyük milletin torunları kendine gelmeli, dünyanın dört bir yanında oluk oluk kan akıtan zalimlere karşı çare olmalıyız. 

Sen yıkılırsan, onların ümitleri, heyecanları yok olacak, zalimlerin zulümleri kat kat artacaktır. Silah tüccarları, emperyalistler daha çok kazanacak mazlumların ölümleri, açlıkları artacaktır. 

Sen, ümitsin, çaresin, yolun bekleniyor. Sen dik dur yürü ki mazlumlar peşinden gelsin. Yeniden diriliş mazlumların mücadelesi senin omuzlarında Allah yar ve yardımcımız olsun. 

Gayret ve dua ile. 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR