Ali Koç'tan tarihi rest! "TFF başkanlığına adayım"

Ali Koç'tan tarihi rest! "TFF başkanlığına adayım"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz'da seçim olacağını açıkladı ancak birçok kulüp tarihi beğenmedi. Bunlardan biri de Ali Koç. İddialara göre Fenerbahçe Başkanı işi bir adım öteye götürdü, gerekirse kendisinin aday olacağını söyledi. İşte detaylar...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bir açıklama yaptı... 18 Temmuz'da seçim kararı aldıklarını duyurdu. Ancak Süper Lig kulüplerinin yarısı bu tarihin çok geç olacağına inanıyor. Asıl bomba iddia ise TFF'nin 18 Temmuz tarihinde ısrar etmesi durumunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başkanlığa adaylığını koyacağı oldu. Hatta bu konuda Ali Koç'un, TFF Başkanı Büyükekşi'ye bir mesaj gönderdiği bile iddialar arasında.

İddialara göre mesajın içeriği ise şöyle:

"Seni o koltukta tutmaya çalışanlara söyle. Eğer istifa edip gitmezsen, 18 Temmuz'da aday olurum. Seni bizzat o koltuktan ben indiririm."

ali-koc.jpg

SÜPER LİG BAŞKANLARI ARKASINDA

Ali Koç'un güvencesi ise son yapılan Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) toplantısında 15-16 kulübün arkasında durması ve kendisine "bizi bırakma" demesi. Hatta kendisinden bağımsız bir deklerasyon bile yayımlaması.

Bu toplantılarda birden fazla kez Ali Koç'a, "Türk futbolunun sana ihtiyacı var. Başkanlığı bıraktıktan sonra TFF'nin başına geçmelisin" sözleri olmuştu.

ali-koc-5-yildiz.jpg

ALİ KOÇ'UN 'GAZA GELMEYECEĞİ' TAHMİN EDİLİYOR

Ali Koç bu sözlere güvenemeyeceğini de biliyor. Çünkü KBV içinde bugün söylenenler ertesi gün değişiyor. Bugün imza verenler yarın imzasını çekebiliyor. Siyasetin çok büyük bir ağırlığı var.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.