Cübbeli Ahmet açıkladı: Fenerbahçe bu yüzden şampiyon olamıyormuş!

Cübbeli Ahmet açıkladı: Fenerbahçe bu yüzden şampiyon olamıyormuş!

Fenerbahçe’nin 9 yıldır neden şampiyon olamadığını Cübbeli Ahmet Hoca, EKOL TV’de açıkladı. Canlı yayında bir taraftarın “Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor hocam?” sorusunu yanıtlayan Cübbeli Ahmet, öyle bir cevap verdi ki spor dünyasında gündem oldu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, EKOL TV’de Koray Şebetçi’nin programına konuk oldu. Programın soru-cevap kısmında bir Fenerbahçeli taraftarın sorduğu soruyu yanıtlayan Ünlü, öyle bir cevap verdi ki spor dünyasında geniş yankı buldu.

fenerbahce-bayrak.jpg

9 YILLIK HASRET

9 yıldır şampiyon olamayan Fenerbahçe’de sular durulmuyor. En son 2013-2014 sezonunda Aziz Yıldırım’ın başkanlığında Süper Lig kupasını müzesini götüren Sarı-lacivertliler, bu sezon da kritik bir süreç içine girdi. 2023/2024 sezonunun bitmesine son 4 hafta kala Fenerbahçe, ligde lider bulunan Galatasaray’ın 4 puan gerisinde bulunuyor.

fenerbahce-logo.jpg

FENERBAHÇE NEDEN ŞAMPİYON OLAMIYOR?

Başkanlığa Ali Koç’un gelmesiyle birlikte yeni bir umut ve yeni bir süreç içine geçen Fenerbahçe’nin tek başarısı Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu. Yıllardır Süper Lig’de şampiyon olamayan Sarı-lacivertlilerde, isyanlar baş gösterdi ve “Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?” sorusunu da akıllara getiriyor.

cubbeli-ahmet-hoca.jpg

CÜBBELİ AHMET HOCA AÇIKLADI

EKOL TV’de Koray Şerbetçi’nin programına konuk olan Ahmet Mahmut Ünlü’ye öyle bir soru yöneltildi ki Ünlü, soruya şaştı kaldı. Muhabirin mikrofon uzattığı bir kişi Cübbel Hoca’ya, “Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?” sorusunu sordu.

Cübbeli’nin verdiği cevap geniş yankı uyandırırken, soruyu soran taraftara, “Aziz Başkan olmadığı için ben de dua etmiyorum” cevabını verdi.

cubbeli-ahmet-ve-aziz-yildirim.jpg

Öte yandan, 3 Temmuz Şike Kumpası sürecinde Aziz Yıldırım, Silivri cezaevinde hapis yatarken, Cübbeli Ahmet Hoca ile aynı koğuşta kalıyordu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.