Alkol kaçakçılarına büyük çengel: 1 ton 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi

Alkol kaçakçılarına büyük çengel: 1 ton 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi

Samsun’da gerçekleştirilen operasyonda sahte alkol üretimi ve kaçakçılarına büyük çengel vuruldu. ÇENGEL-6 adı verilen operasyonda toplamda 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kaçak ve sahte alkol üretimi için kullanılan etil alkol ticaretinin engellenmesine yönelik "Çengel-6" operasyonu düzenlendiğini bildirdi.

Atakum ilçesinde yapılan operasyonda bir tırdan başka bir araca etil alkol aktaran 2 şüpheli suçüstü yakayı ele verdi. Suçüstü gerçekleştirilen operasyonda toplamda 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyon sonucu ele geçirilen 1 ton 56 litre etil alkol ile yaklaşık 4 tonluk kaçak ve sahte alkol üretiminin önüne geçildi. Bakan Yerlikaya söz konusu paylaşımına, “Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz. Bunlara göz açtırmayacağız” diyerek suça ve suçluya karşı kararlı olduklarını vurguladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.