Almanlardan Fenerbahçe'nin yıldızına kanca: İstanbul'a geliyorlar

Almanlardan Fenerbahçe'nin yıldızına kanca: İstanbul'a geliyorlar

Avrupa'da ve Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de futbolcuların talipleri artıyor. Alman ekibi, Sarı Lacivertlilerin yıldız ismine kancayı taktı. Alman devi, İstanbul'a gelerek yıldız oyuncuyu izleyecek.

Süper Lig, Konferans Ligi ve Süper Kupa'yı müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe, gelecek sezon için kadro çalışmasına başladı. Transferde nokta atış yapmak isteyen Sarı Lacivertlilerde yıldız isimlere teklifler de geliyor. Fenerbahçeli yıldıza kancayı takan Alman ekibi, İstanbul'a gelerek transfer görüşmesi gerçekleştirecek.

ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR, İSMAİL'İ İSTİYOR

Bundesliga'da namağlup durumda olan ve şampiyonluğa koşan Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'nin istikrar abidesi İsmail Yüksek'i kadrosuna katmak istiyor. Bayer Leverkusenli yetkililer, Türkiye'nin Macaristan ile Budapeşte'de oynadığı karşılaşmada İsmail Yüksek'i izledi.

ismail.jpg

Genç yıldızı yakından takip eden Almanlar, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynayacağı Adana Demirspor maçına da gelerek Kadıköy'de İsmail Yüksek'i izleyeceği öğrenildi.

25 yaşındaki İsmail Yüksek bu sezon 35'i ilk 11'de olmak üzere 42 maçta Fenerbahçe formasını giydi ve 3 bin 204 dakika sahada kaldı. Bu maçlarda 1 kez fileleri sarsarken 3 de asist yaptı.

FENERBAHÇE NE KADAR İSTİYOR?

Fenerbahçe ile 2027 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan İsmail Yüksek için Fenerbahçe en az 20 milyon Euro istiyor. Bayer Leverkusen'in İsmail Yüksek için ne teklif yapacağı merak konusu oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.