Galatasaray'da Icardi ve Muslera rüzgarı: Atanı da tutanı da zirvede

Galatasaray'da Icardi ve Muslera rüzgarı: Atanı da tutanı da zirvede

Süper Lig'de Adana Demirspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Mauro Icardi ve Muslera Süper Lig'e damga vurdu. Sarı Kırmızılıların atanı da tutanı da zirveye yerleşti.

Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray, 24. şampiyonluğuna çok yaklaştı. En yakın rakibi Fenerbahçe'ye maç fazlasıyla 7 puan fark atan Sarı Kırmızılıların atanı da tutanı da Süper Lig'in zirvesine oturdu.

Adana Demirspor maçının son dakikalarında fileleri havalandıran Mauro Icardi, gol sayısını 21’e çıkardı ve gol krallığında Fenerbahçeli Edin Dzeko'yu geçerek zirveye yerleşti.

Sarı Kırmızılılarda çıktığı 69 maçta 51 gol atan Arjantinli yıldız, Galatasaray tarihindeki en golcü yabancılar sıralamasında 3. sıradaki Bafetimbi Gomis’i de yakaladı.

MUSLERA'DAN GOL YEMEME REKORU

Fernando Muslera ise Adana maçında hem kariyer hem Süper Lig rekoru kırdı. Uruguaylı file bekçisi, bu sezon 33 Süper Lig maçının 17'sinde kalesini kapattı. Muslera, kendisine ait olan bir sezonda 16 maçta kalesini gole kapatma rekorunu 17'ye çıkardı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.