Ancelotti'nin Arda Güler'i oynatmama nedeni belli oldu

Ancelotti'nin Arda Güler'i oynatmama nedeni belli oldu

Real Madrid'de bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler'in oynatılmama nedeni ortaya çıktı. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda'yı 'pes ettirmek' için oynatmadığı öğrenildi.

Takımdan kiralık olarak bile ayrılmayacağını söyleyen ve iyileşmesine rağmen bir türlü oynayamayan Arda'nın bu sezon forma giyememesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ancelotti'nin "Daha çok genç, zamanı gelecek" dediği Arda'nın, Mbappe transferi de gerçekleşirse gelecek sezonda da forma giyemeyeceği düşünülüyor.

KİRALIK GİTMESİ İSTENİYOR

Ancelotti, Arda Güler'i kiralık olarak gitmeye ikna etmek için bunu yapıyor. Dakika vermeyerek pes ettirmek niyetinde. Tecrübe kazanması gerektiğini düşünüyor. OK Diario'da yer alan haberde İtalyan hocanın Arda'yı ikna etmek için bu çabalarının devam edeceği vurgulanırken bunu yönetime de bildirdiği ancak bir de şart sunduğu belirtiliyor. Carlo Ancelotti, yönetimden Arda Güler'i gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'den oynayacak bir takıma kiralamalarını istedi. Avrupa'nın en iyileri arasında deneyim kazanabilmesi için birinci seviyede oynaması gerektiğini vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde 19 yaşında olan Arda Güler'in sabırla iyi bir oyuncu olacağını düşünen İtalyan'a katılan Real Madrid yönetimi Arda Güler'i 1 senelik bir futbolcu olarak değil, 10 yıl boyunca Real Madrid formasını giyecek bir yetenek olarak görüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.