Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Ankapark böyle mi kalacak?

Ankapark böyle mi kalacak?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Bey'den sonra Mustafa Tuna Bey'in koltuğa oturması vatandaşlar tarafından farklı yorumlandı. Kimisi Gökçek'in gitmesinden yanaydı, kimileri ise Tuna Bey'in projelerin altından kalkamayacağını konuşuyordu.
Bu normaldi sonuçta herkes aynı fikre sahip olacak değildi ve mantıklıydı. Ancak Melih Bey'in koltuğu bırakmasından sonra akıllara gelen ilk soru Ankapark'ın durumu ne olacak? Olduğu görüldü.
Şöyle belirtmek isterim ki. Bundan haftalar önce yazdığım yazımda belirttiğim gibi sıkça sorulan sorular arasında Ankarapark  yer almaktaydı ve o yazımdan bu zamana kadar kaç gün geçti hala gündemden düşmedi.
Düşemez çünkü Melih Bey gibi bir insanın yaptığı, yapmaya çalıştığı projeleri hakkında sıkça şikayetler yer almaktaydı. Ancak gelin görün ki seçimlerde yine Melih bey kazanmaktaydı. Yaman çelişki arasında bulunan vatandaşlarımız olayları yargılarken zorlanmıyor değildir. Bu konuda kim olsa hem fikir olur.
Ancak konumuza dönecek olursak. Ankapark civarına gittiğiniz zaman göreceksiniz. İnce detaylardan ziyade kaba inşaatın o şekilde kaldığı bazı büyük araçların inşaat çalışmalarına devam ettiği görülüyor. Alanın büyük olması ve inşaat durumlarının ele alınır bir sonuca bağlanmaması yüzünden bu olay böyle devam edecek gibi görünüyor.
Melih Bey'in Ahmet Hakan Bey'i götürdüğü Ankapark'ın inşaatının yarım kalması ikili arasında esprili bir dile yol açabiliyor. Bildiğiniz gibi Melih Bey, Ahmet Bey ile sürekli polemik halindeydi. Peki bu durumda Mustafa Bey nasıl bir politika izleyebilir?
Mustafa Bey Bu konuyla alakalı olarak Kasım ayında yaptığı açıklamada Sincan Belediyesi Başkanlığı döneminde vatandaşlara sorarak projelerini hayata geçirdiğini ifade etmişti. Bununla alakalı olarak Mustafa Bey yine bu konuda vatandaşlarla alakalı olarak konuları görüşebilir veya kent genelinde anket yapılması söz konusu olabilir.
Umarım Ankapark 2014 yılında yayımlanan videolarıyla kalmaz. Bu konuda düşüncelerinizi mail yoluyla iletebilirsiniz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR