Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Ankara vatandaşlarına seçim öncesi öneri

Ankara vatandaşlarına seçim öncesi öneri

31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarımızın taleplerinin elbette göz önüne alınarak adayların çalışma ve proje potansiyellerinin hesaplanabilmesi lazım.

Kısacası, Keçiören'den tutunda, Sincan'a kadar uzanan bütün ilçelerin adaylarının geçmiş yıllarda yaptıkları ve yapmadıklarını araştırmak ve seçime gidildiğinde sandıkta ona göre oy kullanmak gerekiyor.

Bunu neden söylüyorum. Çünkü pek çok adayın sadece bu parti alır düşüncesiyle aday gösterildiği gerçeği var. Bunu isim olarak vermeye gerek yok önceki ve şuan yapılan anketler gerçekleri gösteriyor.

O yüzden parti ismiyle bağdaşmayan adaylar var. Kısacası hizmet etmeyip sadece isim potansiyeli bulunduğu için seçimi kazanan yüzlerce belediye başkan adayı var.

Vatandaşlarımızın önceliği mahallesinden ve yaşamış olduğu ilçesinde gözlemle yola çıkarak diğer ilçelere gittiğinde görmek istediği manzaradır.

Şahsen ben Sincan'da yaşıyorum. Burası Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından seçimde kazanılmış bir ilçe ve Etimesgut'a gittiğimde o Turgut Özal köprüsüne kadar uzanan o yolun çilesini biliyorum.

Bu yüzden diğer ilçelere gittiğimde de Pursaklar'ın arka taraflarında yaşanan o çamur izdihamının ortadan kaldırılabilir olduğunu, Beypazarı'na gittiğimde gördüğüm o bozkır'ın yeşillendirilebilir olduğunu analiz ediyorum.
Bundan yola çıkarak vatandaşlarımızın seçim öncesinde faydalı istek ve taleplerini oy verecekleri belediye başkan adaylarından talep etmelerini istiyorum.

Nasıl olsa her türlü yaşıyoruz mantığı ile yaşanmayacağını hatırlatarak vatandaşlarımızın taleplerinin yapılabilir ve yanlış ise düzeltilebilir olması gereğinde zorunlu olan adımların atılması gerektiği talebinde bulunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR