Ankara’da seçimler şimdiden bitti: O aday açık ara önde gidiyor

Ankara’da seçimler şimdiden bitti: O aday açık ara önde gidiyor

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat Ankara'daki son durumu değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulat, seçimin Mansur Yavaş için şimdiden bittiğini, Yavaş ile Altınok arasındaki oy farkının en az yüzde 6 olduğunu söyledi.

31 Mart'ta yapılacak seçimlere 10 gün kala heyecan iyice tırmandı. Vatandaş adayların olası oy oranlarını takip etmek için anket şirketlerini takip ediyor. MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat Ankara'daki son durumu değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulat, seçimin Mansur Yavaş için şimdiden bittiğini, Yavaş ile Altınok arasındaki oy farkının en az yüzde 6 olduğunu söyledi.

2-002.jpg

SEÇİM YAVAŞ İÇİN BİTTİ

Kulat, ellerindeki verilere dayanarak Yavaş'ın bu seçimi rahatça alacağı görüşünü dile getirdi. Son yayınladıkları ankette AK Partili rakibi Turgut Altınok ile arasında yaklaşık 6 puanlık bir fark olduğunu belirten Kulat, "Hatta kararsızlar matematiksel olarak dağıtıldığında fark 8'lere çıkıyor. Bu fark artabilir, azalmasını gerektiren bir şey görünmüyor. Bu seçim Mansur Yavaş tarafından, -en azından yılların deneyimi üzerinden söylüyorum- şu saat itibariyle bitmiş bir seçimdir. Ama fark biraz daha mı açılır, böyle mi kalır, yoksa çok küçük bir daralma mı olur, onu göreceğiz ama çok sıra dışı bir gelişme olmadıkça bu seçim kazanılır" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.