Ankaragücü için kritik maç

Ankaragücü için kritik maç

Başkentin 113 yıllık tarihi şaheseri Ankaragücü, kümede kalma mücadelesi olarak bugün rakibi Giresunspor ile kritik bir maç oynayacak. Saat 17’de başlayacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Başkentin Süper Lig’de ki tek temsilcisi Ankaragücü, rakibi Giresunspor ile karşılaşacak. Bu sezon önceden alınan bir kararla depremler nedeniyle iki takımın alt lige düşeceği kesinleşirken; düşme potasındaki iki takım lige tutunma mücadelesi verecek. Sahadan galibiyetle ayrılacak olan takımın rahat bir nefes alacağı maç Ankara’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesi iki takıma bakıldığında ev sahibi Ankaragücü’nde yalnızca bir oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Giresunspor’da ise Perez, Savicevic ve Faustin sakatken Sainz ise sarı kart cezalısı olduğu için kritik maçta forma giyemeyecek.

haber-ici-1-4.jpg

HALİL UMUT MELER KARARI

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları direkt olarak ilgilendiren maç öncesi hakem atamalarında şaşırtıcı bir karara imza atıldı. FIFA kokartına sahip ve Siper Lig’in en iyi hakemi olarak nitelendirilen Halil Umut Meler, Ankaragücü-Giresunspor karşılaşmasını yönetmek için atanmıştı. Sporseverler ve yorumcular tarafından bu karar; maçın ligde kalma umudu için kritik bir öneme sahip olduğu, dolayısıyla da hatanın olmaması gerektiği şeklinde yorumlandı.

haber-ici-2-5.jpg

ANKARAGÜCÜ İÇ SAHADA SON 3 MAÇTIR YENİLMİYOR

Spor Toto Süper Lig’de düşme tehlikesi yaşayan Ankaragücü, evinde oynadığı son üç karşılaşmadan galip ayrıldı. Sezonun genelinde iyi bir sezon geçirdiği söylenemeyecek olan Ankaragücü’nün evinde oynadığı son üç maçta zorlu ve kritik galibiyetler alması ise taraftarını mutlu etti. Alanyaspor’u 2-0, Trabzonspor’u 3-1 ve İstanbulspor’u 3-2 yenen Ankaragücü, son dönemde evinde hayati bir 9 puana sahip oldu.

haber-ici-3-2.jpg

MAÇTAKİ MUHTEMEL 11’LER:

Ankaragücü: Gökhan Akkan, Malcuit, Atakan Çankaya, Mujakic, Kitsiu, Taylan Antalyalı, Diack, Hanousek, Zahid, Emre Kılınç, Sowe

Giresunspor: Ferhat Kaplan, Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven, Alper Uludağ, Campuzano, Mejia, Kuwas, Görkem Sağlam, Serginho, Bajic

Bedirhan ŞAHİN / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.